Bir sorun bitmeden diğeri çıktı. Arabanın ibresi kendi kendine yükseliyor?
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce yazmıştım burayada boş viteste giderken arabada fren sertleşmesi olmuştu. Bunu 3-4 ustaya gösterdim hiç biri bir sorun göremedi. Vestinghaus a baktılar borulara baktılar sıkıntı yok dediler neyse ki bir daha olmadı bu olay. Bunun için sanayiye gittigimde aracın geri lambası yanmıyordu onu yaptırdım neyse kısacası bu fren sorunu kaldı öyle şimdi araçta ışıklar yanmasına rağmen ışıklarınızı kontrol edin diye uyarı vermeye başladı yol biglisayarı. Ama aralıklarla 1 saniye gidiyor 10 saniye tekrar uyarı 1 saniye tekrar gidiyor bu şekilde uyarı veriyor ışıklarda sıkıntı yok. Bunun dışında bu ay içinde 2 kere olan daha entresan bi olay aracın ibresi yavaşladıgımda kendi kendine 80-90 lara çıkıyor birden dolayısıyla city modu devre dışı kalıyor 2 sanyie sonra düzeliyor. Nedir bu sorunlar arkadaşlar valla anlamadım ben bu işi aracı alalı daha 5-6 ay oldu 3 ay felan rahat sürebildim sonra hep böyle incik cıncık işlerle ugraştım hala da ugraşıyorum
Bir sorun bitmeden diğeri çıktı. Arabanın ibresi kendi kendine yükseliyor?
2006 puntomda vardi bu sorun. Bilmiyorum baglantisi varmi ama asiri sicak havalarda yapiyordu ozellikle. Antalya birmotta hallettiler. Daha dogrusu hallettikleri i soylediler. Cunku ben birkac hafta sonra aracimi sattim. Ama bunu yaptiklarinda para almadilar hic. Femoli nin dedigi gibi yazilimsal bir hatasi sanirim fiat in.
Ynt: Bir sorun bitmeden diğeri çıktı. Arabanın ibresi kendi kendine yükseliyor?
Bendede ayni sorun vardi serviste gosterge guncellemesi yapildi ondan sonra hic yapmadi
Alıntı:
bykacar Nickli Üyeden Alıntı
direksiyonda ibre cıktıgı an anlık sertlesme ve ardından tekrar eski haline dönme oluyormuydu
Evet o ibreye bagli oldugu icin hiz artmis olarak dusunup direksiyonu agirlastiriyor ve teyp de hiza bagli oldugu icin sesi arttiriyordu serviste guncellemeyi yapyirirsaniz sorununuz muhtemelen cozulur
Ben bakim yaptirirken soyledim yaptilar ucret almadilar alsalar bile cok alacaklarini tahmin etmiyorum