Dry İstanbul ile sakın çalışmayın
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle uzun zamandır burada olamadığım için özür diliyorum; iş yoğunluğum çok fazlaydı ama şimdilerde rahatlamaya başladım diyebilirim.
Sonrasında konuya geçiyorum. Aralık ayında kendilerinden hizmet almaya başladım. Her şey çok güzel gidiyordu ta ki bu hafta sonuna kadar. Perşembe günü giysilerim alındı; kuru temizleme için; arkasından cumartesi günü sabahı evde olmadığım için haber kağıdı bırakılmış ve bunun neticesinde müşteri hizmetlerini aramam istenmişti. Cumartesi akşamı aradığımda pazartesi günü teslimatın yapılacağını bana söylemişlerdi; ancak dün hiçbir şekilde ne teslimat alabildim; ne de bir bilgi. Hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmadı ve üstüne üstlük hiçbir şekilde bir bilgi sahibi de olamadım. Böyle giderse kendilerini yetkili mercilere şikayet etmeyi düşünüyorum.
Yakın zamanda markette pay elde edebilmek adına çok fazla arama gerçekleştiriyorlar; bu yüzden sizi uyarmak istedim. Sakın bir hizmet almayın; aldıysanız da para ödeme bitene kadar kullanın sonrasında kullanmayın. İki adet takım elbisem kayboldu ve iş için giyebileceğim tek bir pantolona sahibim; onu da yıkayamayacak duruma gelmiş bulunmaktayım.
Herkese mutlu günler diliyorum