Merhaba arkadaşlar. malum son günlerde herkesin dilinde barış . bugünkü mektup v.s . gelişmeler sizce iyiye mi işaret . bu iş bitecek mi gerçekten , analar ağlamayacak mı artık . siz ne düşünüyorsunuz ?
Printable View
Merhaba arkadaşlar. malum son günlerde herkesin dilinde barış . bugünkü mektup v.s . gelişmeler sizce iyiye mi işaret . bu iş bitecek mi gerçekten , analar ağlamayacak mı artık . siz ne düşünüyorsunuz ?
nereye iyiye gidiyoruz şimdi burası belki yeri değil ama 30 bin kişinin katili adi .erefsiz bir terör başı iti devlet başkanı gibi muattap alıp onun dediklerini kabul etmemiz mi iyiye gitmek ? adamlar çok yakında devleti kuracaklar o zaman iyiye gidiyoruz demeye devam edelim ah Atam nerdesin gel kurtar bizi :(
Durmak yok yola devam. Yarın ev hapsine öbür gün meclise sonra özerkliğe... Atam görmüş 86 yıl önce ama...
valla adamlar milleyetçi , kürt , kendi seçmeni yani her kesimden oy alıyorlar. ben ise bu adamlarla taban tabana zıt görüşteyim. Mhp ve Chp düşüncelerini ortak bir noktada buluşturamadı ama akp kürtlerden de milliyetçilerdende oy aldı.
bu durumda ümit olmadıgını düşünüyorum. dolayısıyla seçimi kendilerine bırakırım.
ama en çok kızdıgım şey chp ve mhp dir.
iyiye mi?
Bebek katiline özgürlük mü?
Ne barışı Allah aşkına, neyin barışı? Biz bu ülkede kürt katliamı mı yapıyoruz? Yapan da onlar barış isteyen de onlar. Daha 2 gün önce 30 tane çapulcu geldi kampüsü talan etti gitti. Sırf bu ********ler yüzünden hem Hacettepe hem Ankara üniversiteleri 2 gün tatil edildi. Bunlarla mı barış yapacaz, bıraksın bu işleri. Mağlum kişi oy için namusunu şerefini satacak noktaya geldi, bi bu ********lere peşkeş çekmediği kalmıştı o da oldu, bu saatten sonra gitsin bir de kucağına otursun nasıl olsa kimse yadırgamaz...
Umarım banlanmam.
Misyonerlerin zaferidir açılım. Hayırlı olacağını düşünmüyorum.
ÜLKEMİZDE SAVAŞ YOKTU Kİ BARIŞ OLSUN.....
Arkadaşlar öyle demeyin, bazı insanlar için bu hayattaki en önemli şey kuyruğa girmeden bir şeyler alabilmek. Yarın öbür gün şeref kuyruğuna gireceksiniz şerefinizi kurtarmak için.
dedelerimizin atalarımızın kanla düşman elinden aldığı toprakları şimdi masa başında teslim ediyorlar tüm arkadaşların dediklerine katılıyorum bu durum bir son değil tam tersi bir sonun başlangıcı Allah hepimizin yardımcısı olsun.
mutlaka bir gün bu yapılanlar sorulacaktır biz belki göremeyiz ama bir gün herşeyin hesabı sorulacak badem bıyıkta verecek hesabını bu dünya olmaz ise ahirette
Sözde barış kardeşlik naraları atılan alanda binlerce insan , ellerinde binlerce pkk bayrağı . Peki Türk bayrağı nerede ? Hani barış , hani kardeşlik ?
Kocaeli deki nevruz kutlamalarına bir vatandaşımız aracıyla gelmiş. Aracının arkasında Türk bayrağını görenler " aman abi o bayrağı kaldır , sonra arabanın camını kapısını indirirler , bi tatsızlık çıkmasın " demişler. Aracın sahibi şaşkın ve sinirli bir şekilde " O bayrak için 30 bin askerim , canım şahit oldu , arabamın camı daha mı değerli ? Varsınlar kırsınlar , umurumda değil " demiş.
Geldiğimiz şu duruma bakın . Malımıza , canımıza zarar gelecek diye bayrağımızı taşıyamaz hale geldik. Sanıyor musunuz ki herşey yoluna girecek? Dağdaki sınırdan çıkacak ta ne olacak . Peki ya sınır içindekiler , o kafayla yetişen çocuklar . Asla bitmeyecek , aksine üreyecek , ses getirebilecek bir sayıya ulaştıklarında yeniden başlayacaklar. Bu sefer iç savaş başlayacak. Ben 20 yıl sonrasını hiç parlak görmüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Bu sürecin iyi olduğunu düşünenler çok büyük yanılgı içerisindedir. Türk Bayrağı ve Türklük ruhu bastırılıp sindirilmeye çalışılıyor. Evet burası Türkiye ve bunların hepsi hayal di gerçek oldu. %50 gurur duysun..
Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi
BİRGÜN gazetesininin bugünkü haberi M. KARAYILANIN bugünkü açıklaması fazla söze gerek varmı?
"Eğer egemen devletler hazır ise, biz de barışçıl yollarla Kürdistan'ı özgürleştirmeye hazırız. Herkes bilmeli ki, PKK savaşa da barışa da hazırdır."
işin sonu baştan belli idi iç karışıklık yaratıldı sonra kutuplaşmalar şimdide barış senfonisi iyi seneryo hazırladılar yazan-yöneten akp, oyuncular bdp-pkk oskara aday olurlar, terörist başını bide milletvekili yaparlar olur biter helal olsun devlet adamlarına devlet-terör örgütü masaya oturdu pazarlık yapıyor allah sonumuzu hayır eylesin ama pek hayır görünmüyor
bunuda izlemenizi tavsiye ederim ; https://www.youtube.com/watch?featur...&v=D5vp-paHAiE
Ayrıca akp'nin bir daha %50 nin altına inmeyeceğini söyleyen akp liler, bunu takım tutmaya çeviren ve kör olan akp liler bilmelidirlerki; %50 nin altına düşmemesinin tek sebebi bdp lilerin köprüyü geçene kadar akp ye dayı demeleridir. ancak uyandıklarında ve intikam ateşleri söndüğünde çok farklı bir durumda ve boyutta olacağız. Pişman olacaklar.