Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: İyiye mi gidiyoruz kötüye mi anlamadım.

cihan80
    Ziyaretçi cihan80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İyiye mi gidiyoruz kötüye mi anlamadım.

Merhaba arkadaşlar. malum son günlerde herkesin dilinde barış . bugünkü mektup v.s . gelişmeler sizce iyiye mi işaret . bu iş bitecek mi gerçekten , analar ağlamayacak mı artık . siz ne düşünüyorsunuz ?
    Konu kadir07 tarafından (22/03/2013 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlığın ilk harfinin büyük olmasına özen gösteriniz...

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

nereye iyiye gidiyoruz şimdi burası belki yeri değil ama 30 bin kişinin katili adi .erefsiz bir terör başı iti devlet başkanı gibi muattap alıp onun dediklerini kabul etmemiz mi iyiye gitmek ? adamlar çok yakında devleti kuracaklar o zaman iyiye gidiyoruz demeye devam edelim ah Atam nerdesin gel kurtar bizi

3. Bu mesajı için 2 kişi erenemre'ye teşekkür etti:

Mehmet Ali Aslan
    Porque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 72

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nereye iyiye gidiyoruz şimdi burası belki yeri değil ama 30 bin kişinin katili adi .erefsiz bir terör başı iti devlet başkanı gibi muattap alıp onun dediklerini kabul etmemiz mi iyiye gitmek ? adamlar çok yakında devleti kuracaklar o zaman iyiye gidiyoruz demeye devam edelim ah Atam nerdesin gel kurtar bizi
    Aman abim nasıl konuşuyorsun öyle. İçeri atarlar valla. Ne de olsa ite it, ********e ******** demek yasak güzel ülkemizde. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar misali bir ülke olduk...

5. Bu mesajı için 2 kişi Porque'ye teşekkür etti:

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Durmak yok yola devam. Yarın ev hapsine öbür gün meclise sonra özerkliğe... Atam görmüş 86 yıl önce ama...

7. Bu mesajı için 3 kişi tonymontana'ye teşekkür etti:

okan türkmen
    malebow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    35dev53
    Edilen teşekkür: 157

valla adamlar milleyetçi , kürt , kendi seçmeni yani her kesimden oy alıyorlar. ben ise bu adamlarla taban tabana zıt görüşteyim. Mhp ve Chp düşüncelerini ortak bir noktada buluşturamadı ama akp kürtlerden de milliyetçilerdende oy aldı.

bu durumda ümit olmadıgını düşünüyorum. dolayısıyla seçimi kendilerine bırakırım.

ama en çok kızdıgım şey chp ve mhp dir.
    ISmileUDie

9. Bu mesajı için 3 kişi malebow'ye teşekkür etti:

Tony Montana
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Ali Aslan
    Porque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 72

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiçbir siyasi parti ve kişiliğe sempati duymuyorum ancak Muharrem İnce farklı bir boyuttur benim gözümde...

13. Bu mesajı için 2 kişi Porque'ye teşekkür etti:

Tony Montana
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok

Alıntı Porque Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiçbir siyasi parti ve kişiliğe sempati duymuyorum ancak Muharrem İnce farklı bir boyuttur benim gözümde...
    Söylediğin iyi oldu, bir partizanlık içgüdüsüyle falan paylaşmadım şimdiden cevap vermiş olayım aksini iddia edeceklere.

Tek paylaşma sebebim adamın her kelimesinin doğru olmasından dolayıdır.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

iyiye mi?

Bebek katiline özgürlük mü?

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Arifağaoğlu
    Blueberry BaranSelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 188

Ne barışı Allah aşkına, neyin barışı? Biz bu ülkede kürt katliamı mı yapıyoruz? Yapan da onlar barış isteyen de onlar. Daha 2 gün önce 30 tane çapulcu geldi kampüsü talan etti gitti. Sırf bu ********ler yüzünden hem Hacettepe hem Ankara üniversiteleri 2 gün tatil edildi. Bunlarla mı barış yapacaz, bıraksın bu işleri. Mağlum kişi oy için namusunu şerefini satacak noktaya geldi, bi bu ********lere peşkeş çekmediği kalmıştı o da oldu, bu saatten sonra gitsin bir de kucağına otursun nasıl olsa kimse yadırgamaz...
    Umarım banlanmam.

19. Bu mesajı için 5 kişi BaranSelo'ye teşekkür etti:

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Misyonerlerin zaferidir açılım. Hayırlı olacağını düşünmüyorum.

ÜLKEMİZDE SAVAŞ YOKTU Kİ BARIŞ OLSUN.....
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı BaranSelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne barışı Allah aşkına, neyin barışı? Biz bu ülkede kürt katliamı mı yapıyoruz? Yapan da onlar barış isteyen de onlar. Daha 2 gün önce 30 tane çapulcu geldi kampüsü talan etti gitti. Sırf bu ********ler yüzünden hem Hacettepe hem Ankara üniversiteleri 2 gün tatil edildi. Bunlarla mı barış yapacaz, bıraksın bu işleri. Mağlum kişi oy için namusunu şerefini satacak noktaya geldi, bi bu ********lere peşkeş çekmediği kalmıştı o da oldu, bu saatten sonra gitsin bir de kucağına otursun nasıl olsa kimse yadırgamaz...
    Umarım banlanmam.
    Helal olsun. Duygularıma tercüman olmuşsun. (belirteyim sol-sağ görüşlü değilim)
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Arkadaşlar öyle demeyin, bazı insanlar için bu hayattaki en önemli şey kuyruğa girmeden bir şeyler alabilmek. Yarın öbür gün şeref kuyruğuna gireceksiniz şerefinizi kurtarmak için.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

25. Bu mesajı için 5 kişi SteinGP'ye teşekkür etti:

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

dedelerimizin atalarımızın kanla düşman elinden aldığı toprakları şimdi masa başında teslim ediyorlar tüm arkadaşların dediklerine katılıyorum bu durum bir son değil tam tersi bir sonun başlangıcı Allah hepimizin yardımcısı olsun.

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

mutlaka bir gün bu yapılanlar sorulacaktır biz belki göremeyiz ama bir gün herşeyin hesabı sorulacak badem bıyıkta verecek hesabını bu dünya olmaz ise ahirette

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Sözde barış kardeşlik naraları atılan alanda binlerce insan , ellerinde binlerce pkk bayrağı . Peki Türk bayrağı nerede ? Hani barış , hani kardeşlik ?
    Kocaeli deki nevruz kutlamalarına bir vatandaşımız aracıyla gelmiş. Aracının arkasında Türk bayrağını görenler " aman abi o bayrağı kaldır , sonra arabanın camını kapısını indirirler , bi tatsızlık çıkmasın " demişler. Aracın sahibi şaşkın ve sinirli bir şekilde " O bayrak için 30 bin askerim , canım şahit oldu , arabamın camı daha mı değerli ? Varsınlar kırsınlar , umurumda değil " demiş.
    Geldiğimiz şu duruma bakın . Malımıza , canımıza zarar gelecek diye bayrağımızı taşıyamaz hale geldik. Sanıyor musunuz ki herşey yoluna girecek? Dağdaki sınırdan çıkacak ta ne olacak . Peki ya sınır içindekiler , o kafayla yetişen çocuklar . Asla bitmeyecek , aksine üreyecek , ses getirebilecek bir sayıya ulaştıklarında yeniden başlayacaklar. Bu sefer iç savaş başlayacak. Ben 20 yıl sonrasını hiç parlak görmüyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

31. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ABK
    Ziyaretçi ABK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ynt: İyiye mi gidiyoruz kötüye mi anlamadım.

Bu sürecin iyi olduğunu düşünenler çok büyük yanılgı içerisindedir. Türk Bayrağı ve Türklük ruhu bastırılıp sindirilmeye çalışılıyor. Evet burası Türkiye ve bunların hepsi hayal di gerçek oldu. %50 gurur duysun..

Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi

33. Bu mesajı için 2 kişi ABK'ye teşekkür etti:

vedat ulas
    vulas54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54EE799
    Edilen teşekkür: 6

BİRGÜN gazetesininin bugünkü haberi M. KARAYILANIN bugünkü açıklaması fazla söze gerek varmı?

"Eğer egemen devletler hazır ise, biz de barışçıl yollarla Kürdistan'ı özgürleştirmeye hazırız. Herkes bilmeli ki, PKK savaşa da barışa da hazırdır."

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

işin sonu baştan belli idi iç karışıklık yaratıldı sonra kutuplaşmalar şimdide barış senfonisi iyi seneryo hazırladılar yazan-yöneten akp, oyuncular bdp-pkk oskara aday olurlar, terörist başını bide milletvekili yaparlar olur biter helal olsun devlet adamlarına devlet-terör örgütü masaya oturdu pazarlık yapıyor allah sonumuzu hayır eylesin ama pek hayır görünmüyor

okan türkmen
    malebow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    35dev53
    Edilen teşekkür: 157

bunuda izlemenizi tavsiye ederim ; https://www.youtube.com/watch?featur...&v=D5vp-paHAiE

Ayrıca akp'nin bir daha %50 nin altına inmeyeceğini söyleyen akp liler, bunu takım tutmaya çeviren ve kör olan akp liler bilmelidirlerki; %50 nin altına düşmemesinin tek sebebi bdp lilerin köprüyü geçene kadar akp ye dayı demeleridir. ancak uyandıklarında ve intikam ateşleri söndüğünde çok farklı bir durumda ve boyutta olacağız. Pişman olacaklar.
    ISmileUDie

37. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon