Arkadaşlar bu akşam uyandığımda babam kötü haberi verdi maalesef aracımın üstüne üst katlardan düşen mermer parçası aracı bu şekile soktu. :unsure00: Vakum vs. ile düzeltilir mi bu moralim bozuldu ya.
https://f1303.hizliresim.com/17/g/l27vs.jpg
Printable View
Arkadaşlar bu akşam uyandığımda babam kötü haberi verdi maalesef aracımın üstüne üst katlardan düşen mermer parçası aracı bu şekile soktu. :unsure00: Vakum vs. ile düzeltilir mi bu moralim bozuldu ya.
https://f1303.hizliresim.com/17/g/l27vs.jpg
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun vakum işlemi 3-5 cm göçükler içindir. Buraya uygulanması söz konusu değil yüksek ihtimal bagaj kapağı değişir. Tavandaki göçükler onarılır.
Aracı park ettiğiniz yer zaten pek güvenli gözükmüyor.
çok geçmiş olsun kardeşim. vakum kurtarmaz gibi duruyor, kurtarsa bile iz kalır. ama benim tavsiyem kurtarabildiğin kadar kurtar bırak öyle kalsın. boyatırsan satarken çok sıkıntı olur.
Bagajın spoilere denk gelen kısmı yani ezilen yer parça olarak satılmıyor mu? sadece orayı değiştirsem kurtarırım aslında.
Çok geçmiş olsun bence işinin ehli bi usta düzeltebilir. Biraz uğraştırır ama düzelir. İstanbul'da özlem oto kaporta var facebook'tan takip ediyorum. Fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile süper işler başarıyor adamlar. Tabi gidip birebir görmedim yalan olmasın.
Özlem Oto Kaporta Boya / 0212 525 63 99 / Boyasız Göçük Düzeltme İstanbul | Onet | Türkiye'nin En Kaliteli Firmaları
Bir incele istersen umarım yardımcı olabilirler sana.
tavan sacınız da düzelmez çekiçle bence. sac çok uzamış maalesef. boyatmadan da olmaz.
yuhh ya tavana denk gelmiş arkadaş gelde sinir olma geçmiş olsun çekişle ne kadar sağlıklı olur bilinmez ama bu işi çok iyi yapan bir tanıdığım var hemen fotoğrafı gösterip size dönüş yapıcam
Hemen yetkili servise veya boyacıya götürmeyin. İzmirde olsanız sizi yönlendirebileceğim bir kaç işinin ehli deli usta var ama İstanbuldakileri bilmiyorum maalesef. İllaki İstanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır size.
gerçekten çok büyük talihsizlik olmuş geçmiş olsun... hep korkarım bu tarz şeylerden.. ayrıca keşke az geri düşüp camı kırsaymış.. en azından o değişebiliyor kolayca..
Sağolun arkadaşlar..
Aracın kaza yeri resimdeki yer değil. Normalde güvenli yer ancak yukardan geldi işte mermer. Tavan sacını düzelttirebildiğim kadar düzeltmek istiyorum. Zaten folyo çekeceğim için görüntü kirliliği olmaz. Beni düşündüren aracın bagaj kapağının üst kısmı. O parça değişmiyor mu ? Komple bagajla beraber mi değişir yoksa. Aracı satarken illla ki sıkıntı olacak ancak resim elimde insaflıysa adam fazla fiyat kırmak istemez. Zaten pek satmayıda düşünmüyorum.
çıkmacılarda belki bi ihtimal bulabilirsiniz diye düşünüyorum... ayrıca gri çok bulunan renk.. aynı renk bulursanız süper olur...
Hay allah yaa, geçmiş olsun :( Tamir konusunda zaten arkadaşlar fikir vermiş, gündüz ışığıyla aracın bol bol fotoğrafını çekin ki ilerde satacak olursanız elinizde kanıt olsun. Ben de kıllandım şimdi, resmen fırtına var dışarda, kiremit miremit uçabilir arabanın tepesine!
Özlem oto Melih benim arkadaşım.babasının yeridir yani usta olarak çok iyidir bu işlere eli yatkındır düzeltirim sorun olmaz dedi yinede bir gün uğrayın elinden geldiğince yardımcı olucaktır.yukarıda link koymuşlar oradan ulaşabilirsiniz.gerekirse Melih'inde cebini verebilirim
Bagaj değişecekte o mermerin düşmesine sebep olanlar hala yaşıyor mu?