2bin tl normal sonucu gordukten sonra vaybea diycen bagaj kapagini degistirsinler zaten isciliktavanda var
Printable View
Bnm usta bi kaportacı buldu 500 tl ye 0 dan farksız yapcam dedi 3 gunde. Değişim olmicak. Yuzeye dogru 15 cm lokal boya olcak. Aracın ustu her turlu olcak dedi. Bagajda öle olcak hatta begenmezsen değişiriz dedi. Pazartesi bırakcam bakalım.
mermeri yapan kişinin çok büyük aptallığı o mermer birisinin kafasına düşse kesin can kaybı yaşanır düşünün ki ne kadar dağıtmış tavanı birinin kafasına o yüksekten düştüğü zaman ağırlığı ikiye katlanıyor bu kadar ihmalkarlık olmaz maalesef bu tür olaylar hep Türkiye gibi iş güvenliğinin olmadığı aptal saptal yapılan işlerde gerçekleşiyor çok geçmiş olsun fotoya uzun uzun inceledim sanırım iki yere ayrı parça düşmüş yada düşen parça sekmiş çünkü sol taraf komple ezilirken sağ taraftada derin ufak bir ezki görünüyor.
bencede 2000 tl baya çok olmuş... tabi bagaj kapağı değişcekse normal ama bence değişmedende yapılabilir gibi geliyor...
yapıldığında fotoğraflarını koyarsanız sevinirim...
büyük geçmiş olsun.Çok üzüldüm. yeni resimleri bekliyoruz.
Teşekkürler arkadaşlar.
Aracı bugün bir ustaya teslim ettim. Çok iddalı konuştu inşallah iyi bir iş çıkaracak. Perşembe günü alırsın dedi.
Ek olarak bir konuya değinmek istiyorum;
Bana bu konuda tavsiye edilen kaportacı ile konuştuğumda bana çok sağlam bir fiyat çıkardı. Şahsen masrafı komşum ödeyecek olsa bile içim cız etti. 2.000 Tl çok ağır bir rakam. Tamam hasar derecesi iyi ancak bu araç sonuçta kaza falan yapmadı. Her neyse belki ustalığı çok iyidir işçiliğe iyi istiyor diyeceğim,ancak bugün bir kaç yere göstermeye gittim aracı ve hepsinden de aynı cevabı alınca bu kaportacıyı direk sildim.
Nedeni ise,bariz bir şekilde kandırılmaya çalışmış olmamdır. Bana bagaj kapağın önceden değişmiş dediler. Bugün servis dahil 4 yere gösterdim alakası yok orjinal kapak dediler.
2. side tavanı komple boyamamız gerekecek demesi.
3. ise benim tamponun sol köşesinde lokal boya olması gereken bir kısım var. Toplasan çapı 20 cm değil. 250 Tl' de ona sayarız dedi. Bugün aynı yeri boyamaya 80TL ücret aldım . Ücret aldığım kişi ise Sanko sanayi sitesinde parmakla gösteriyorlar. Aynı tamponun sağ köşesinde ise 5 cm lik yeride boya dedim,adam bana cift lokal atmaktansa ben sana komple tamponu 130 TL ye boyarım kardeşim sıkma canını dedi.
Çok uzun oldu ama eğer ki bu konuyu takip edenleriniz varsa,maalesef bu kaportacıyı tavsiye etmeyeceğim. ! Hadiden fazla rakam telafüz edilmekte. Ayrıca sırf masraf çıkartmaktan başka dertleride yok. Aklı sıra adamlar arka bagaj zaten değişmiş,biz bunla uğraşmayalım yenisini takalım,fiyatıda şişirelim mantığındalar. Araştırmasak etmesek adama haybiye 2 milyarı bırakcaz kuzu gibi. Kaldı ki çözüm üretmekte yok,servis mantığı,ben bunu yapmakta zorlanırım direk değişelim hesabı.
İsim vermeyeyim ama anlayan arkadaşlar dikkat etsinler derim, para sokakta bulunmuyor.
Araç bugün çıktı. İşte sonuç..
Bu işçiliğe 500 TL aldı masrafı vukaatı yaşatan şahıs ödeyecek. Değişen olmadı. Bagaj değişmedi.
extra olarak ben 130 tl ödeyerek arka tamponuda boyattım.
https://d1303.hizliresim.com/17/q/l9z42.jpg
https://d1303.hizliresim.com/17/q/l9z5l.jpg
https://d1303.hizliresim.com/17/q/l9z5x.jpg
Ben Melih Özlem. Emreden rica ederek üyeliğini aldım, cevap hakkı doğduğu için.
Öncelikle biz kimseyi kandırmıyoruz, bagaj değişmişse değişmişsindir, o gün sanada gösterdik sende gördün alttan çıkan siyah astarları burda laf cambazlığı yapmanın anlamı yok. Ayrıca bizde düzeltiriz dedik direk değiştirirz demedik bagajın değişmiş olduğunu görünce uğraşmaya gerek yok nasılsa değişmiş değiştirilir dedik.
Biz ne yetkili servisiz ne de sadece bir markaya çalışan bir servisiz. Hani diyorsun ya uğraşmak istemedikleri için değiştirelim dediler diye al bakalım şu albümü incele neleri düzeltmişiz biz
Yağlı Çekiç Uygulamaları | Facebook
Bu albümde gördüklerinin hepsi BOYASIZ düzeltilmiştir. Bizim fiyatımız sana fazla geldiyse bunu bu şekilde belirtmen çok yanlış. Biz kimseyi kandırmıyoruz. Fatihde bizi bilen biliyor kimseye kendimizi ispatlamaya ihtiyacımız yok. Bu albüm sana yeterince yetecektir zaten. Senin ustayı silmene gerek yok 50 senelik dükkan senin gibi kimleri silmedi ki. Gelen de sağolsun gelmeyen de sağolsun.
Kimseyi sildiğim falan yok. Benim arka bagaj değişmemiş. Farkındaysan 4 yere gösterdiğimi söyledim mesajımda. Şimdi bu 4 usta yanlış biliyor,sizin usta iyi biliyor? Tamam oldu ozaman. Ayrıca ben gayet normal bir şekilde eleştirimi yapabilirim kimsenin bunda gocunmasına lüzum yok. Burası bir forum. Fiyatlar çok uçuk. Parça değişmiş bunu değişmek daha mantıklı diye bir kavram olamaz ,parça değişmemiş çünkü.. Ben işimi her zaman sağlama alırım tek bir yerin lafıyla oldu tamama getiremem,farklı yerlere de gösterdim değişken yok. Fiyatlandırmada ben pahalı olduğunu belirttim bunda gocunacak bir şey yok.
Edit: Tavanı komple boyamaktan bahsetmişlerdi. Gördüğünüz gibi sadece 15 cm yüzey boya vuruldu ve ortada belli olan birşey yok. Yarım boyarız ama belli olur demişti ustanız.
Saygılar.
2000 tl ve 500tl arasında konuşuluyor bunlar değil mi bn yanlış okumuyorum. yani 300 ve 400 tartışması değil. Ayrıca tek mesajda geçen birden çok kere söylenen ' uğraşmaya gerek yok ' cümlesi çok manidar geldi bana..
biraz eleştirel bir cevap oldu ama kendi üyeliği olmadan cevap vermekte bana çok saçma geldi. hoş bulmuyorum.
Parca degistirmeyi cok kotu birsey saniyorsunuz ama esasinda dogrusu degistirmektir...
O tavan biraz esnerse patir patir macunlari aticak, lokal boya dediginiz is zaten sagliksiz zamanla soyulmaya baslayacak... Sizinki esnaf isi olmus biraz..
Anladigim kadariyla 2000tl fiyat veren arkadas cekicle duzeltiyor arabaya kaynak degmediginden tabancayla cekilmediginden galvanizi bozulmayacak kaportanin... 1000lira yeni bagajsa fiyat normal.. Komple ic dis bagaj boyanicak tavan boyanicak kaportasi var... Tabi bagaj fiyatini bilmiyorum..
Yanliz o albumdeki arabalarin resimlerdeki kadar boyasiz duzgun duzeldigine ben inanmiyorum kimseye yalanci demiyorumda gozumle gormeden inanmayacamda =)
Isciligin, ustaligin fiyati her yerde degisebilir bence kazikci demek karalamak yanlis... Kimse zorla birsey yapmiyor neticede, isciligine bakarsiniz fiyatini alirsiniz size mantikli makul gelmemis baskasina yaptirirsiniz... Buyutucek birseyde yok bence...
Bagajin degisip degismedigini anlamak basit bakaliti sokun ici simsiyahsa degismistir..
Bu arada gecmis olsun insallah en buyuk kazaniz bu olur..
Bir üyenin hesabından, üye olmayan bir işletmenin, mesaj atması nekadar doğru?
Kaldı ki arkadaşımızın da hangisi hesabına gelirse orda yaptırır.
Bizler burada servise gittiğimizde bile yazıyoruz, arkadaşlar gitmeyin pahalı vb. işçilik kötü...
Bunda bukadar hararetlenip REKLAM yapmaya hiç gerek yok...
konu melih özlem ve özelm oto metin abi ise yaptıkları işlere sonuna kadar kelifim ki meliğin çocukluğunu bilirim metin abi çocukluğumu bilir ailecek tanışırız yağlı çekiç işini öyle herkez yapamaz ustalık gerektirir işi bilmek gerektirir
Arkadaşlar konu uzamasın gerek yok. Ben fiyatı pahalı buldum ve daha uygun fiyata yaptırdığımı bildirdim. Bmw degil ki bu 2 milyar verelim. Ek olarak ne kadarda kandırılmadıgım iddia edilsede, bagaj değişmiş diyen ustaya ben guvenem çünkü aracımda değişen yok. Resimler ortada işçilik ortada fiyat ortada. Herseyi gectim tampona lokal boya 250 lira olmaz bu soygunculuktur. En kral boyayı komple tampon 130 a yaptım. Benim yazdıklarımı iyi anlayıp öyle cevap verin sayın işletme sahipleri. Nedense iş yerini sahiplenen herkes oranın eşi dostu. Objektif yaklaşan yok. Yaklaşanlarda zaten yorumlarını yapmış ne ben onları nede onlar beni tanır. Forum kurallarınca baskasının üyeliği ile giriş yapmak banlanmak demektir. Senelerce üat düzey forumda yöneticilik yapmış biri olarak yapılan bu sueumu etik bulmuyorum. Saldırmaya gelinmiş :). Saygılar konunun yorum yapılacak yanı kalmadıgını dusunuyorum kapatılmasını rica ediyorum. Kalpler kırılmasın.