İzmir buluşması mı? Rezilliği
Yazmayayım diyordum ama yazmak istedim... Bu zamana kadar birçok buluşma oldu.. 2.5 yıldır punto'm var ve puntoyu aldığımdan beri belki 1 belki 2 tanesine gidememişimdir. O da mutlaka işim olduğu içindir. Eğer adımı listeye yazdıysam da "gelemeyeceğim" diye belirtmişimdir... "İzmir buluşması mı" konu başlığı altında açılan buluşmaya da katılmak için listeye adımı yazdım ve buluşmaya gidebilmek için bir çok işimi ayarladım misafirlikten çıkıp gittim. Ve çıkmadan öncede baktım konuya yağmurdan dolayı belki buluşma iptal olmuştur diye... ama hiçbir şekilde kimse belirtmemiş gelmiceğini... Ve sonuç olarak bornova foruma gittiğimde kimse yoktu... Ve buluşmayı düzenleyen arkadaşımı aradım bana bir kaç üyenin gelemeyeceğini kendisine söylediğini söyledi. Ve kendisinin de debriyajı arıza yaptığını o arızayı 1 saat içinde halledip forum Bornova'da olacağını söyledi. Ben de tabi ki bekledim gelcem dediği için . 2 saat boyunca bekledim ve sonunda mesaj atarak gelip gelmeyeceğini sorduğumda saat 20:50 idi. ve bana arızayı hallettiğini birazdan geleceğini söyledi. Bende hala kimsenin olmadığını söyledim. O da gelmeye gerek duymadı... Ben ilk defa buluşmayı hazırlayan kişinin bile buluşmaya gelmediğini gördüm... Eğer çok önemli bir sebeptense tabi ki sorun değil hatta ben yanına giderim. Ama daha sonra 20:02 de facebookta inciraltında olarak etiketlendiğini duydum... Ve haklı olarak bunu yazma gereği duydum... sizce?
Ayrıca ismini yazıpta gelmeyen arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum... aynı duruma kendilerini koymalarını istiyorum...