haklısın
Printable View
haklısın
Bence Uğur arkadaşımız siteminde haklı arkadaşlar. Tabii rezillik lafına bende katılmıyorum kesinlikle. Ama olaya yapıcı bir şekilde yaklaşırsak daha iyi olur. Biz 25 arabayı 2007 senesinde toplamıştık , arkadaş burada önceki buluşmalar için harcadığın emeğe bişey dememiş, sadece kırılmış belli ki. Böyle şeyler söylemen hiç yakışık almadı. Benim düşüncem senin için ne derece önemlidir bilemem ama, böyle düşünüyorum..
arkadaşlar konuyu daha fazla uzatıp dallanıp budaklandırmayalım... bazı yanlış anlaşılmalar olmuş... şimdi sinirle bazı şeyleri daha uzatmayın... bu konu burada kapansın...
ben orda ismimi yazdığım için ve kimse gelmiceğini yazmadığı için buluşma olayının iptal olmadığını düşünerek ve sözümü tutarak gittim... ben bu kadar sorumsuz davranılcağını bilsem zaten gitmezdim...
bende bu olayın doğru olcağını düşünüyorum...
önemlli değil kardeşim.. keşke haberdar etseydik telefon ile birbirimize ama önemli değil...
inşallah bu sorunlar bir daha yaşanmaz... bizde ortada kaldığımızla kalmayız. sonuçta herkes başka yapcağı şeylerden vazgeçerek geliyor bu buluşmalara...
bencede abi... aynı şekilde senin halısaha maçı düzenlediğin ve katılanların hafta geçtikçe nedensiz şekilde gelmemesi gibi bi ayıp bence... izmir artık çok farklı...
bence yağmur olması bu tatsızlığın unutulması için geçerli bi sebep değil... herkese yağan yağmur banada yağıyodu sonuçta... eğer buluşma yağmurdan dolayı iptal edilcekse bunun konu başlığı adı altında yazılması gerekirdi...ki bende iptal edilcek olmasını bekleyerek son dk ya kadar foruma bakmaya devam ettim..."işim vardı gelmedim" diye şuan yazman bişey ifade etmiyo bence... " kimseyi zorla çağırmıyoruz" demen olayın hangi boyutunda olduğunu gösteriyor...
ayrıca yer bildirimlerine bakmak filan bana düşmedi işimde olmaz zaten o işlerle.. konuyu gören bazı arklar bana msj atarak durumu sordular. anlattım ve bana öyle bir yer bildirimi olduğunu söylediler.. ve saatlerine bakmam yapılan ayıbı ortaya serdi... ben orda bekletildim sonuçta... gelmicem bende desen olay kapanırdı bende orda beklemezdim... seni bende tanıyorum merak etme.. önceki yaptığın buluşmalarda bu rezilliği örtmek için geçerli sebep değil bence... ayrıca buluşmada fooğraf çekilirken somurtmak mı gerekirdi?
bu sorun kişisel bi sorun değil.. eğer bu bulşma bu forumun çatısı altında hazırlandıysa bunu forumdaki herkesin bilmeye hakkı var... farkındaysan burda benim buluşma isteğim yoktu.. sen ayarladın yeri saati sen seçtin buluşmayada sen gelmedin...
arkadaşlar lütfen birbirimizi kırıcı laflar sarfetmeyelim... şimdi herkes sinirli yazdıklarınızı sakin bir ruh haliyle okursanız herkes yanlış yaptığını anlayacak... şuan herkes a deken b çıkıyor....
rica ediyorum bu işi tatlılıkla bitirelim...
Arkadaşlar, şu işi devam ettirmeyin artık lütfen. Yıllardır birbirimizin yüzüne bakan insanlarız ve bakmaya da devam edeceğiz.
yapmayın arkadaşlar sonra yüz yüze bakacaksınız...
Elbet herkesin söyleyecek çok şeyi vardır ama pire için yorgan yanacak böyle giderse. Söyleyeceklerimizi biraz ertelersek sonrası daha kolay olacak bence..
sakin olun... her zaman öfkeyle kalkan zararla oturur... lütfen daha sakin olun...
iki tarafta kendine göre haklı ama konuşma şekli bu olmamalıydı.heleki böyle bir platformda.
bundan sonra kim kimin yüzüne bakar görüceğiz reziillk yazmasını bilipde ortalıgı ayağa kaldırmanın ne demek oldugunu da bazıları zamanla anlar ortalıgı velvele vermek kolaysa sonuçuna katlanır son sözüm budur