Kuş Pisliği ve Boya Kalktı
1 hafta kadar araba evin yanında yattı durdu bu arada bende hiç bakmadım valla bende ne oluyor ne bitiyor diye geçen gün hem mazot alayım hemde yıkatayım diye evden çıktım herşey güzel normal mazotu aldım arabayı yıkattım giderken kuş pisliği olan yerde ne görelim almış boyayı yakmış duruyor.Astara kadar almış.Sinirden delirdim gittim servise dediler yapıcak edicek bişi yok çıkması yada rotüşlanması mümkün değil öyle kalacak yada boyanacak dediler bende tavanda olduğu için boyatmadım malum çizilen yeri boyatsak bile satarken allah bu araba kazalı bu araba 5.000ytl daha ucuz diye hemen çamur atarlar hele tavan taklalı bu taklalı diye karar veremedim napayım ne edeyim diye ama inat ettim boyatmıcamda bişide yapmıcam.bu arada ağaç yada tel altında da durmuyodu araç o yüzden tamamen tesadüf.siz siz olun kuş pisliği görünce 1 dk nızı ayırıp silin yoksa benim gibi sinir oluyorsunuz.serviste söylenene göre kuş pisliği çok kuvvetli asit ve sürekli teması çok zararlıymış bunu paylaşayım dedim gözümüz gibi baktığımız arabalarımız toz konsa içimiz acır bunlardan korumak lazım benimde canımı sıkıyo ama valla ne yaptıracağımı ne edeceğimi bende bilmiom hem paylaşayım hemde soru sorayım dedim.okuyan ve ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.