geçmiş olsun arkadaşım geçen hafta tekirdağdan ist.a e 6 dan geliyorken hain kuşun birtanesi gp ön kaputumun üstüne o kadar rüzgara rağmen isabetli bi atış yapmış eve arabayı garaja çektiğimde farkettim ve hemen temizledim çook dikkat etmek lazım
Printable View
geçmiş olsun arkadaşım geçen hafta tekirdağdan ist.a e 6 dan geliyorken hain kuşun birtanesi gp ön kaputumun üstüne o kadar rüzgara rağmen isabetli bi atış yapmış eve arabayı garaja çektiğimde farkettim ve hemen temizledim çook dikkat etmek lazım
valla boya koruma durumunda da gidiomuş arkadaşlar onuda araştırdım.sadece 3 günde gidicekse boya korumasız bi araç 5 gün sonra kötü duruma düşüyomuş.boya korumam var sanırım sanırım diyorum çünkü bursa birmottan teslim alırken yapıldı boya koruma şimdi veriyoruz dediler bende teslim aldım.valla canımı her gördüğümde sıkmıyomu sıkıyo valla ama halen boyatıp boyatmamak konusunda kararsızım bigün deli damarım tutar komple boyatırım belki arabayı :D.fikirlerini paylaşan arklara teşekkürler.
arkadaşim öncelikle geçmiş olsun.bence olan olmuş bari bundan sonra böyle bir şey yaşamaman içinde bir önlem almalısın.şahsen ben auri gold diye bir cila var onu kullanıyorum bu güne kadar çok yararını gördüm kurumuş kuş pisliklerini nemli bir bezle hememçıkarta bildiğim gibi boyayada zararını önlüyor .hem fiyatı uygun hem de kullanışı çok kolay tavsiye ederim
valla olmuşa çare yoktur arkadaşım... canını sıkma auto kinge götürür kaskodan halletsinler bölgesel boyama yapılıyo... satarkenden faturasını saklarısın bundan dolayı oldu dersin faturayı gösterince sorun kalmaz