Hutne Nickli Üyeden Alıntı
bu çözümü olmayan parazit ciddi anlamda canımı sıkıyor.
tek seferde 50 kişinin online olduğu zamanı bayram ilan eden 200-300 kişilik forumlarda bile elini sallasan moderatöre çarparken misafirlerle bu sayının 500'ün altında düşmediği bir forumda bir tane bile görevlinin bulunmamasından son derece şikayetciyim.
herkesin işi olabilir, yeterli boş vakti olmayabilir, ona bir lafım yok, ama bu moderatörlük karneyle dağıtılan birşey mi? her 500 kullanıcıya 1 moderatör diye bir kuralmı var? bu işin mantığı nedir öğrenmek istiyorum.
bir sürü sitede insanın daha bilinçli davranması, fake üyelikler olmaması için TC kimlik no girilmesi gerekmekte. bu gibi bir onaylı kullanıcı sistemi foruma getirilemez mi?
akıl yaşı kaç olduğu belli olmayan bir bebenin elini kolunu sallayarak her konuya limon sıkması insanda o başlığa konu hakkında bişey bilsede yazma isteğini yok etmektedir. en azından benim için öyle.
buna bir şekilde tepki vermek istiyorum ve bu mesajdan sonra üyeliğimi kendimce pasif üyeliğe dönüştürerek hiç bir konuya hiç bir şekilde mesaj yazmamaya karar verdim.
bir yerden başlamak gerekiyor, belki birşeyler değişir... umarım...
saygılar...