daha neden bekleniyo ?
Printable View
daha neden bekleniyo ?
Bu kamuranı ben kutlıcam... Helal kamuran yada asıl ismin herneyse koca forumu alıyon peşine gidiyon ........ Kutluyorum Tebrikler....... Bi ara mahkemeye felan veriyodu mod. lardan biri sonuç ne oldu??? Hiç bişeye boyun eğmiyosun vallahi. Bizim ülkenin solcuları gibi direnişe devammm. :D gülüyorum şuan hatta kahkaha atıyorum. Ve forumda bi değil birsürü Kaaaamuşlar oldu sayende.... Seni eleştirirken bile kendileri senin durumuna düşenler. Alkışlanıp şapka çıkarılacak adammışsın vesselam..... Bıyıkların ağzına girsinnnnde konuşama emiii :D
Cevapta yazdı yaa :D HA ha ha hahaaaaa öldürme beniii yaa hahahaha:frusty00:
Arkadaslar kimse ceval yazmasin... Telefondan islem yapamiyorum.. Eve gidecem birazdan
Foruma üye olduğumdan beri paylaşılan bilgilerden ve azda olsa edindiğim dost kişilerden çok memnunum. Bu bahsedilen kişiyide hemen hemen her konuda ismi geçtiğinden dolayı ben bile tanıdım artık değişik biriymiş gerçekten. Forum yetkilileri gereken engellemeyi ve yaptırımı yapar düşüncesindeyim. Rahatsız edenin amacı huzur bozmak, bu sebepten dolayı birbirimizi kırmayalım..
Gerçekten buöyle bu konunu uzaması hiç hoş değil..Bu Kamuran meselesi neden bukadar ciddiye alıyorsunuz,onuda anlamış değilim..Böyle yaptıkça adam koltugunda zevkten 4 köşe oluyordur..Umursamayın sabırlı olun..Konu nekadar saçma olursa olun oymuş buymuş diye yorum yapmaktan kaçınmayın lütfen..Ben PC kurarken millete ilk politikamız kişiye hiçbirşey bilmiyormuş gibi basit şeylerden başlayıp öğretmek..İnanki Pc bilgimin yarısı kadar araçla ilgili bilgim olsa emininm bir tamir atolyesi açardım..Herkezin bilgisi farklı saektörlerde olabilir..Burda bir arkadaş konu açıyor size çok basit gelebilir ama o bilmiyordur o yüzden onun için çok zor gibi görünür..Siz bilginizi paylaşın kamuranmış oymuş buymuş sallayın gitsin..En iyi savuşturma taktiği kimin oldugunu umursamamak..Ben bu siteye ilk girdiğimde inanınki burayı fiat firması kurmuş gibi hissediyordum..Ama şimdi basit form sitelerindeki sataşmalar,tartışmalar ortamına dönüyor..Lütfen artık bu tartışamalr ve kamuran olayına son verin..Umursamazsanız şuankinden daha etkili olacağı kesin..Evet bu aralar bir boşluk var sitede ama sanırım bu tatil zamanı oldugu içindir(Umarım öyledir)Çünki ben bu site kadar yararı dokunan(araç bilgisi)bir site görmedim..Ve 2-3 ay öncesine kadar bukadar seviyeli anlayışlı ve yardımcı arakadaşlarda görmedim..Acab diyorum yeni gelenlerdemi bi problem var..Ustalarında sayısı biraz azaldı sanırım.Mesela COşkun bey in çok yaralı bilgileri vardı..Bu gibi ustalar biraz sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum..Biraz fazla yazdım kusuruma bakmayın ama biraz dolmuşmuyum ne :)..Herkeze sevgi ve saygılı paylaşımlar diliyorum..
IP saklama ve kontrol sistemi bu siteye uyarlanması çok mu zor çok mu maliyetli anlamadım ... Ayrıca bu site moderatörleri bu siteyi kendi egoları için mi kurdu yoksa millete yardım ve yataklık etmek için mi ? Düşünüyorum da bu site'ye aylık 5 tl gibi bir aidat ile üye olunması toplanan onca para ile de sitemize bir paralı admin alınması tarafındaym... kaliteli-işi bilen-güvenilir site hizmeti için kimse 5 liradan zengin olmaz.Bu rakam 2-3 lira bile olabilir yani.
-Kredi kartı komisyonları ve aidatları
-Site kapıcı aidatları ve giderleri
-Gereksiz kullanım yüzünden giden mazot-benzin-lpg giderleri
-Sigara içen az içsin , kahve içen az içsin , Burger'a giden az tıkınsın
Ya o 2-3-4-5 TL gibi rakamlar bizden çok rahat çıkar dostlar.Ne güzel birbirimize yardımcı oluyoruz arkadaş oluyoruz dost kazanıorz parça arıorz ucuza buluorz gibi ben acaip memnunum bu siteden ama işleyisi rezalet.Bu 5 TL yaşadıklarımızın kazandıklarımızın bedeli olamaz bile.Kaç bin tane üye war 500 kişi üye olsa ayda 1000 lira maaşla birini çalıştırsak 2 TL neki ? Walla mazotun litresi 4 lira :D
bu siteye ego için kurmak her halde çok saçma olurdu, bu siteyi biz, haberleşelim, bilgi alıp verelim, paylaşım yapalım, yeni gp kullanıcıları ile tanışalım, buluşalım, medya da yer alalım, sorunumuz olduğunda sesimizi, fiat'a daha rahat duyuralım diye kurduk, bir bakıma vosvos klübü gibi, düşünülebilir, ne günlerdi, biz donanım haberden buraya taşınırken dün gibi hatırlıyorum ama altı yıl olmuş, mod konusuna gelince bir kaç mod daha seçilerek daha iyi hale getirilir, para ile bu işi yapmaya gerek olduğunu sanmıyorum...
mehmetim seninle ayni anda yazmisiz,
6-7 yil evvel burasi nasil kuruldu eskilere sorsunlar.
daha site kurulmadan önce ki yazışmalarımız duruyor donanım haber de, biz çok iyi biliyoruz neden niye kuralım dediğimizi kardeşim, ama eskilerden kim kaldı senden benden başka aktif giren, keşke onlarda yazsa nasıl kurulduğunu ben kendimce anlatmaya çalıştım....
Erdi sana logom gelmedi die msj attim bikac gun sora cewapladin neredeyse ilgilenmicektin bile ,sitede arkadaslar bir kisinin attigi msjlardan rahatsiz oluyor ama bsi yapilmior.uye olduum andan itibaren kendi aracimla nasil ilgileniosam diger arkadaslarim sorunlari ve ekstralari ile de ilgileniorm.acaba 'su an' icin hangimiz daha altif rol aliyor ? Bu site icin ne emekler harcandigiginin farkindaym ama devami gelmedikten sonra sahadan.com tarzi sitelerin yorum portallarina donmek engellenemez.Bunu demek istiorm ... Tabi ordaki cmle biraz garip olmus sanki katile ve ya teroriste yardim ve yataklik etme tabiri gibi olmuss ama genel olarak anlasildigimi dusunuyorum.
İste sorun burda bu siteye biz de emek harcayalim dioruz kotu bi amacimiz yokki ... Asil soru su : bu site sizin mi yoksa bizim mi ? Aktif uyelerin yetki almaya ve sitenin gelistirilmesine ihtiyaci var...
Ki ben bugunlerde naipse sitemize bir reklam geliri saglamaya calisiorm yakinda haber vericem ... Netlesmeden modlara soylemedim henuz.kartas oto gbi siteye reklam aliniyorsa birkac buyuk firmadan da reklam almak sorun olmaz sanirim ...(reklam fiat ile alakali gene abuk subuk alakasiiz bsii diil )
bu osman nuri kamuran mı?
canla bana takmış,yandık :D
erdi bey,
bizim sorunumuz buranın 6-7 yıl önde nasıl kurulduğu değil. sitenin başı boş kalması. kötü niyetli her insan boşluktan dolayı istediği gibi at koşturduğu, koşturabildiği bir ortam olması.
ama şunu söyleyebilirim ki bulunduğumuz noktadan daha kötü değilsek bu iyi niyetli üyeler sayesindedir. yoksa burası çok kolay bir çöplüğe dönebilir. ortam son derece müsait.
bizim derdimiz erdi nerde o nerde bu nerde değil, herşey olabilir, siteden soğuyup artık girmek bile istemiyor olabilirsiniz. sadece sitenin işleyişinin sorunsuz olması bizim isteğimiz
nooluyo yaa?? kim bu adam, naaptı bu kadar, valla bişey anlamadım..
anladığım kadarıyla her atıldığında başka adlarda tekrar kayıt olup cins cins yazılar yazan biri herhalde, öylemi??
yazarsa yazsın nolacak yani, itibar etmezseniz kendi kendine tırmalar durur sadece...
Sitenin basibos kaldigini nereden cikartiyorsunuz acaba? Burasi ticarethane degil ve benimle diger moderator arkadaslar da buranin ucretli calisanlari degil. Herkes yillardir karsiliksiz isinden, esinden, cocugundan vakit ayirip buraya emek vermeye calisiyor. Ellerinden geleni de layikiyla yapmaya ugrasiyorlar. Elestiriye her zaman acigiz ancak bu sekilde; yok egoist dusuncelerle kurdunuz, yok herkes basibos dolaniyor, dingonun ahiri oldu vs.. Ne yapacagiz? 25-30 yasina gelmis adama edebiyle yazip cizmesini mi ogretecegiz?
20 bin uye var ve unutmayin ki; burasi halka acik ortam. Tum uyelerin ayni karakterde olmasini bekleyemezsiniz. Iclerinde mutlaka bazi karaktersiz insanlar cikabiliyor. Pire icin yorgan yakar tarzda; bir iki sahsiyetsizi tum foruma maledip buraya emek sarfetmekte olan kisilere camur atimasina izin vermeyiz. Yillardir copluge donmesine izin vermediysek, bundan sonra da donmez merak etmeyin siz.