2012 model araçlarda da forum ve pek çok yerde okuduğum kapı gergileri sorunu devam ediyor mu acaba, fiat buna kesin çözüm olarak birşey sunmuş mu..:wink:
Printable View
2012 model araçlarda da forum ve pek çok yerde okuduğum kapı gergileri sorunu devam ediyor mu acaba, fiat buna kesin çözüm olarak birşey sunmuş mu..:wink:
bende var. 2012 evo. araka kapıların ikisindende zaman zaman çok kötü bir gacırtı sesi gelmekte. Fiat bu konuda ne yapar bilinmez. Bir geri çağırma falan yapsalar ne olur. Kaç numara ayakkabı bile giydiğimizi bilecek kadar bilgi alıyorlar neredeyse. Düşünce işte. ben ilk kez yaptıracağım bakıma gitmeden servisi arayıp bilgi vereceğim. ellerinde yoksa getirsinler sorun çıkarmayan gergilerden bakımla beraber onlarıda değiştirteceğim.
2012 evo.Arka kapı gergileri değişti.Bir de iç tavan döşemesinde sarı lekeler oluştu, garantiden döşeme değişecek, bu da kronik sorunlarından bir tanesiymiş.Siz de kontro edin.
2010 kasım trafiğe çıkışlı GP arka kapı gergi kolları iki defa garantiden değişti... Araç güneş altında kaldığında sorun halen devam ediyor...
2011 Haziran trafiğe çıkışlı Punto Evo aynen yukarıda ki gibi gergi kolları iki defa değişti, arada yağlanıp geri gönderilenleri saymıyorum...
2012
2013
2014..........vs olsa ne yazar malzeme aynı malzeme zihniyet aynı zihniyet olduktan sonra.
benim araç 2102 6.700 km arka kapılar geçenlerde bir iki gıcırdadı..pek takmadım...çok ses yaparsa servise gideceğiz bakalım...yeni bir macera da ordada bekler bizi:)
2012 evo var. Arka gergileri değiştirdim düzeldi. yani Sorun devam...
sarı lekeler bendede cıkmaya basladı kapı gergi kollarını değiştirdik tavanıda değiştircez gibi gözüküyo artık böğle devam ederse arabayı değiştircez gibi gözüküyo
yeni aldm benmde yapıyo cok uyuz oluyom gündüzleri 2 si yapıyo akşamda sağ arka yapıyo bir türlü gidemedim servise
bu yapıştırıcıdan dolayı çıkan sorun kronik hale geliyor galiba, tavan değişikliği sorunu olarak konuyu sabitleyebiliriz yeni bir konu olarak..
Benim araçta saçla camın birleşim noktasındaki kısımlarda da var o sarı lekelerden.
Eski sahibi servise de götürmemiş garantisi varken, ufak tefek sarı lekelerle takılıyorum ben :)
benim arka gergiler değişti şimdiden şoför kapısı yapıyor:)
aralara silikon vs sıkılsa minik minik müdahalelerle sorun kesin çözülmez mi acep, en deneyimlimiz nasıl çözdü acaba.. :s
arkadaşlar bence fazla takmayın kafanıza ya basın gaza gidin tabi yolda gitmeyi engelleyen bir sorun yoksa
Bu iç tavan döşemesinde özellikle tutma yerlerinde bahsettiğiniz sarı lekeler bende de var. İlk sahibi çok önemsemedim demişti bahsettiğiniz bu lekeler mi eğer mümkünse fotoğraf gönderebilirseniz çok iyi olur.
Bu kapı gergileri benim araçta da değişmiş ilk sahibindeyken ve şuanda problem yok gibi duruyor. Nasıl anlaşılır ki bu sorunun olup olmadığı?
Bir de bu sarı leke olayı bende üstte tutma yerlerinde sanki 101 dalmaçyalı hesabı benek benek. :)
Asprin,asprix,aspirine... bu ürünler çıkartmıyor mu acaba lekeleri?