Sanmıyorum işe yarasın, çünkü onlar bildiğim kadarıyla döşemeyi tavana yapıştıran yapıştırıcı ve yapıştırıcıyı çıkarmaz herhalde o kimyasallar.
Printable View
çok şükür daha bende ne kapı gıcırtısı nede iç tavanda renk değişikliği olmadı. İnşallah da olmaz dicem ama zamanla görecez bakalım
benimde degişti ama yine sıcakta ses yapıyor iyice insanı sogutuyorlar adam gibi test edip yollamıyorlarki şunu
2011 model bilmiyorum degiştirdik denildi. kimsenin gunahını almak istemiyorum ama hava serin oldugunda ses yok hava ısındıgında ses sanki eşşek anırıyor gibi oluyor
Ben de sol ön kapı gergisini 60 tl ye değiştirdim.Ben de açarken çat çat sesler geliyordu.Değiştirince ses mes kalmadı.Sanırım bu ses yapan yer kapı gergisini iki parça halinde birbirine bağlayan kalın milin kenarlarını aşındırarak boşluk oluşturmasından kaynaklanıyor.
Ben de cuma günü servise götürücem bakalım.
Güneşte kalınca bütün mahalle inliyo bu gıcırtıdan da beter kamyonlar fren yapınca gelen sesler gibi :)
Bugün değiştirdiler benimkileri de bakalım bir sorun çıkarmaz inş. Şimdilik kesildi ses.
Aracım 2010 model, 2 yaşına kadar sorun yoktu sonra yaz sıcağında anırmaya başladı. 2 ay önce yaz başı garantiden değişti 1 ay sonra tekrar ötmeye başladı. Anlayacağınız değişimde bir b*ka yararmıyor!