15" Dynamic Jantlara geçmek isteyene takas imkanı...
1 AY aradan sonra ilan yeniden aktif: (3/9/2012)
-----------------------------------------------------
**Arkadaşlar genelde çelik janta sahip olanlar, 16" 17" e geçiş yaptıkları için takastan ziyade satış yoluna gidiyorlar. O yüzden,lastiğin jantın durumuna göre 600-1000TL arası fiyatlarla karşılaşıyoruz piyasada (dynamic jantları için)
Fiat ise sıfır km satarken 15" çelik jant fiyat farkı olarak 850-1000 TL jantına göre fiyat alıyordu. Şu an o imkanı sunmuyor sanırım çünkü listesinde yok.
**Burda fırsat olan ise benim 16 17 'e değil saç jantlara dönüş isteğimdir. Bu da vereceğiniz fiyatı otomatik olarak düşürüyor.
Bu şekilde bir takas imkanı nadir gelir bu foruma kaçırmayın :)
Jantlar ve lastiklerim 19000km yol yapmış(edit:20000km oldu), Conti Eco Contact 3 DOT3610 185/65/15 lastikleri ile birlikte öncelikle takaslıktır. Takastan önce aradığım jant lastik takımını bulabilirsem satışa çıkarıp fiyat yazacağım.
**Jantlarımda Kırmızı Fiat logosunun üstünde Abarth Sticker bulunmaktadır, isteyen sökerek kullanabilir. (Forumdan bir arkadaşdan almıştım jant lastiği, o yapıştırmış ben de sökmedim duruyor.)
Jant kenarında 2 noktada küçük çizik var. Park ederken sürttüm. En kısa zamanda foto eklerim. (Uzaktan bir foto- böylece forumda aracıma ait ilk fotoyu paylaşmış bulunuyorum :))
https://forum.grandepuntotr.com/atta...1&d=1343133030
------------------------------------------------------------
Lastik,jant ve Kapakların durumuna göre fiyat farkını görüşürüz.
Peki ne arıyorum?
**Az km yapmış, Max 1,5-2 yaş (Dot36/10) 175/65/15 Lastikli
**Kırmızı Logolu Kapak+Jant+Lastik ile takas düşünüyorum.
Kapak önceliği:
1-GP Dynamic Kapağı (2010 üzeri GP active kapakları ile aynı-Ya da Punto Pop)
2-Evo Active Kapağı
3-GP Active Kapağı