yaklaşık 2 ay önce yaptırmayı düşündüğüm bu set nihayet geldi:) evet beğenenler beğenmeyenler keşke şöyle olsaydı diyenler herkesten olumlu olumsuz yorum bekliyorum :D
Printable View
yaklaşık 2 ay önce yaptırmayı düşündüğüm bu set nihayet geldi:) evet beğenenler beğenmeyenler keşke şöyle olsaydı diyenler herkesten olumlu olumsuz yorum bekliyorum :D
iyi günlerde kullanın
Güzel, ben beğendim :) Hayırlı olsun güle güle kullanın..
t arabada çok hoş duruyor..
Çok güzel güle güle kullanın
Güle güle kullan Engin.
çok begendım ıyı gunlerde ullanın.
nerden aldınız fiyat bilgiside verebilirmisiniz.
çok teşekkür ederim beğenilerinize :)
kardeşim açıkçası almadım, eşimin iş yerinde lazerli saç kesme makinesi mevcut, gerekli ölçüleri resimleri verdim rica ettim 2 ayda da olsa yaptılar sağolsunlar :D yani herhangi bir ücret vermedim ama emek harcamışlar belli, mat renkti polisaj a gönderip krom şekline sokmuşlar,
yani binevi eşimin bana bedavaya getirdiği geçte olsa babalar günü hediyesi olmuş oldu :D ne kadar teşekkür etsem azdır :)
gule gule kullan cok yakisacak
çok güzel olmuş valla,
güle güle kullanın.
tekrar teşekkür ederim yanlız bi yardım isticem sizlerden sizce kapı eşigini ve el freninin altında kalan kısımdaki parçaları ne ile yapıştırayım yada monte edeyim?
hayırlı olsun güle güle kullanın
Aga gule gule kullan bide delmeden montaj etsen daha iyi olur.
Güle Güle kullanın...Güzelmiş gerçekten.
abi kapı eşiklerini ışıklı yap karakterlerin cdr formatında bir reklamcıda mavı plksi kestir alta bir led olay tamam:D
arkadaşlar küçük olan parça ne için.
Engin uzun parçaları eşikteki evo yazan siyah plastik bölüm için mi ,yoksa plastikten sonraki metal boşluk için mi düşündün ?
hayırlı olsun