Allah kimsenin başına vermesin...
Ben aracımın bır kısmını kredı cekerek aldım malum bu devırde borclanmadan bırsey sahıbı olunamıyor.Benım ılk aracımdı ve ne heveslerle almıstım.Aracı aldıgım gun kaskosunuda yaptırdım ve ben kaskom var dıye gezıyordum geniş geniş.Ama benı bankadan arayan kişi Emıne Hanım kaskonuz 30 Ekimde baslamıs ama 10 Ocakta ıptal edılmıs ya 1 ay ıcınde tum kredıyı kapatın yada yenıden kasko yaptırmanız gerekıyor dedı.Tabı kı şok oldum.Kaskomu yapan fırmayı aradım,aldıgım cevap suydu.
''Emine şimdi sinirlerim bozuk,sonra konuşalım'' ve telefon kapandı sonra yenıden gelen bankadan telefon konuşması su.
''Emine kaskon 30 mayıs 2012 tarıhınde yenıden baslamıs''
Noluyor demeye basladım ve genel mudurlugu aradım aldıgım cevap ise
''Primlerin ödenmedıgı ıcın ıptal edılmıs yenıden yapılan polıcenızın ıse ılk prımı odenmıs''
Oha dedım ya ben pımlerımı odedım hemde nakıt nasıl olur.
''ıstersenız sıkayet dılekcesı olusturalım acentelık fes edılır''
tum ıı nıyetımle kımsenın ekmegıyle oynanmasın dıye hayır dedım.Bu sefer bunlar bana bunu yaptı ustune tehdıtler yagdırdılar sıkayet etmeye karar verdım savcılıga ' avukatımla konustuk bunları onlarada onceden haber verıldı bu sıkayet dılekcesının hazırlandıgı ve savcılıga gıdılecegı ondan sonra gece yarısı bıle gelen tehdıt telefonları susmadı derken iş buyudu ortalık karıstı.Benıde susturamadılar.Bugun Sabah gelen telefon polıce paranı aldın ve polıceyı ıptal ıcın dılekce lazım bıze eee napmam lazım paramı aldım sıkayetcı degılım polıcem ıptal edılsın dıye yaz dedıler benım verdıgım cevap ''Şikayetcı degılım kısmı asla olmayacak sadece polıce ıptalı ıstıyorum''bu sekılde gonderdım Genel mudurlukte fırma adına sıkayet dılekcesı yazılmıs ve bunu yazanın ben olduıgumu dusunduklerı ıcın sureklı tehdıtler sacma sapan seyler olmaya basladı.Bu yuzden bu sekılde kendını sıgortacı sanan sahteklara asla goz yummayalım.Cunku bunlar kendılerınce gozdagı verıp susmamızı ıstıyorlar.