En guzeli agiz burun o tehtid eden adama bi dalmak... Terbiyesiz namussuz dingil cok malesef...
Printable View
En guzeli agiz burun o tehtid eden adama bi dalmak... Terbiyesiz namussuz dingil cok malesef...
Çok büyük geçmiş olsun, Duruşunuzdan dolayı bende tebrik ederim sizi ve geri adım atmayın lütfen hatta eger hala tehdit alıyorsanız bununla ilgili de savcılığa suç duyurusunda bulunun bence telefonları dinlemeye aldırın o zaman bakalım daha ne kadar tehdit edebilecekler. Bu ülkede herkes maalesef zayıf duranın veya görünenin üzerinden nemalanmak faydalanmak için fırsat kollar hale geldi ama sizin gibi ayakta duranlar sayesinde tokat yemeye mahkumlar...
Tekrar geçmiş olsun ve tekrar tekrar tebrik ederim duruşunuz için aynen devam ;)
büyük geçmiş olsun
Cok tesekkur ederım onlarında amacları telefonlarının dınlenmesı cunku ınsanın sinirini bozacak cok sey soyluyorlar farkında olmadan sende tehdıt yagdırmaya baslıyorsun bu sefer oda benı tehdıt tamamen sinirle soylenılmıs seyler deyıp sıyrılmayı amaclıyor cunku ınsanlar cok cok ılerısını hesaplamaya baslamıslar onların ısıne gelecek seylerı asla yapmak ıstemıyorum...
Bundan oturu odemelerımı asla nakıt yapmam kredı kartı ıle yaparımkı herdaım elımde belge olsun ve zaman zaman kasko ve zts polıcelerını ınternetten sorgulayıp kontrol ederım ıptal edılmısmı bır sıkıntı varmı dıye
geçmiş olsun....
Gecmiş olsun.
geçmiş olsun..
herkese cok ama cok tesekkurler
geçmiş olsun.çok can sıkıcı bir durum. o adam da kaza yapmış ne diyelim Allah'ın sopası yok.
çok geçmiş olsun bu durum arkadaşların dediği gibi savcılığa ve acentalığı yakmak için milli reasürans'a durumu aktarabilirsiniz
+ geçmiş olsun
geçmiş olsun.hakkını arayıp örnek olduğun içinde tebrikler
Geçmiş olsun, ben bu Sigorta şirketini de merak ettim, kimse sormamış.
Genel anlamda sigorta şirketinin olaylardan haberi sonra olmuş olabilir ama böyle üfürükten kişilere bayilik vermek asıl suçları. Davadan vazgeçmemeniz çok iyi olmuş.
Geçmiş olsun. Davanızda çok haklısınız ve sizi sindirebilmek için her türlü yola başvurmuşlar.
Tüm olanlara ramen kararlılıkla bu tarz kötü niyetli insanların baskısına yenik düşmediğinizden ötürü sizi tebrik ediyorum.