Arkadaşlar selam,
Bu gün aracımı teslim aldım. 2008 1,4 T-Jet Sport !
İnternette ve forumda araştırdım ama bazı konularda yardıma ihtiyacım var :) Öncelikle bu aracın standart donanımı hakkında bilgi verebilirmisiniz ? EBD , ESP mevcut mu ? Tam donanımı nedir açıkcası bilmiyorum. Birde, anlık yakıt tüketimini nasıl görebiliyoruz ?
İlk izlenimlerime göre araç gerçekten duruşuyla çok güzel. Gidişini henüz test etmedim, ama süspansiyonlar biraz sert geldi, tabiki bunun yol tutuşuna olan katkısını hissedeceğimden eminim. Ama lastiklerde nitrojen basılı nitrojenin havaya oranla biraz daha süspansiyonu sertleştirdiğini okumuştum sizce bunun hissedilir bir etkisi varmıdır ?
Araç görünüm olarak çok güzel koltukları iç dizaynı genişliği hepsi hoşuma gitti fakat malzeme kalitesi gerçekten vasat. Babamın 2011 Civic 'den indiğim için belkide öyle hissediyorum ama en azından 60.000 km deki aracın direksiyon simidinin biraz daha iyi olmasını beklerdim. Deriler soyulmuş durumda :thumbdown: Birde Fiatların kronik problemi müzik setinin üzerindeki tuşların soyulması :(
Ayrıca direksiyon simidindeki logoyu aldığım arkadaş malesef içeriye doğru çökertmiş nasıl oldu bilmiyorum ama bundan temin edebileceğimiz bir yer (Bursa için) varmıdır biliyormusunuz. Ayrıca T-Jet Sport kullanıcılarının tavsiyelerini bekliyorum :bye10000:
Şimdiden teşekkürler...