Nedir bu benzinli dizel muhabbeti????
Arkadaşlar bu forum sitesinde, mahallede, çarşıda pazarda herkes yok dizel şöyle yok benzinli böyle tutturmuş gidiyor.Anlamadığım konu yahu siz araçlarınızı alırken dizel yada benzinlinin avantaj ve dezavantajlarını düşünerek almıyormusunuz ? Ben benzinli araç seçtim hız tutkum yok yıllık 5000 km yaparım yapmam benim arabamı 5 yıl sonra gel gör 25000 km de olacak. Sen dizel araç seçmişsin hızı seviyorsun performansı seviyorsun kırmızı ışıkta ilk benim arabam kalksın benim zevkim bu diyosun, ayrıca sen diyorsun ki ben yılda 20000 km yaparım en az ; kusura bakma dizel kullanan arkadaşım sen benzinli araç alırsan ya paran yerlere akıyo demektir yada beyninde bi sıkıntı var demektir. Kimse bana kalkıpta dizel az yakıyo demesin realiteyi kabullenmek lazım dizel az yakar, motor ömrü daha kısadır bakımları benzinli araca kıyasla daha masraflıdır bir sürü insan bunu kağıda döktü bu forum sitesinde en mantıklı ve objektif sonuç suydu: Aracınızı sıfır km alıyorsanız ancak 77000 küsürat km de dizel ve benzinli kafa kafaya geliyor. Bu km benim için 13 yıl demek eeee yani kim öle kim kala şimdi sorarım size dizelciler ben neden dizel aracı alayım para batmıyo ki bana... O yüzden rica ediyorum bu sitede bari şu saçma sapan DİZEL-BENZİNLİ muhabbetine girmeyelim.Aslına bakarsanız ikiside hemen hemen fiyat olarak aynı olmasada yakın seviyelerde. Mazotun 4 TL olduğu bi ülkede hala bu kadar fanatik dizel taraftarı olmak hiç doğru bir tutum olmaz. Performans arayanlarda şu sözümü hiç unutmasın : AUDİ-MERCEDES-BMW... Türk vatandaşı diğer araçlara küfürü basar valla bide kızar... :D