isteyen dizel kullanır isteyen benzinli herkes hesabını yapmıştır mutlaka konuyu baglayın uzamasın artık gerek yok
Printable View
isteyen dizel kullanır isteyen benzinli herkes hesabını yapmıştır mutlaka konuyu baglayın uzamasın artık gerek yok
Siz benim mesajimi sanirim anlamadiniz, bi ornek veriyim sinifta mesela hoca birini konusuyo diye azarlar, o da ama hocam sadece ben konusmuyorum ki der.
Ben size sadece siz hakaret ediyorsunuz geri kalan herkes duzgun yazmis demedim! Donup bi tekrar okursaniz mesajimi iyi olur. İsteyen arabasina lpg de taktirabilir turk akli vs gibi seyler demenize luzum yok. Herkes arabasini sever. Yaptigi seyler de ona gore guzeldir. Kendi dusuncelerinizle insanlari ayni basmakaliba sokmaya gerek yok. İnsanlar bu kadar tepki veriyorsa size irite edici yazmissinizdir. Donup bi uslubunuza bakin lutfen
allah aşkına senelik bakımın veya 20bin bakımın yani gireceğin ilk bakımın ne kadar?
al bak yazıyoruz işte burda direk net sayılar var indirimli 155 indirimsiz 175,20bini deviren multijet kardeşimde gelsin yazsın ne kadar verdi,sende bi 2.periyodik bakımın ne kadar onu yaz???
yok bakımı agırmışta,bi masraf çıkarsa şemsiye açılmazmışta,geçicen bunları artık bakımını yaparsan onu üzmezsen o da seni üzmez.
satılır ama sen kaç istiyorsun arabanın durumu ne bakmal lazım sen gel ben kastamonu yetkili srvisindeyimm arızası varsa ucuz yollu bakarız :D
Kubilay kardeşim çok gereksiz bir tartışma bu. Şimdi bu tartışmanın bize ne faydası ya da getirisi var? Hiç.. İsteyen dizel alır cefasını da kendi çeker sefasını da kendi sürer, yine isteyen benzinli alır aynı şekilde cefası varsa çeker sefası varsa da sürer, isteyen istediğini alır biner, bu tartışmalar çok gereksiz ve yersiz. Önemli olan bindiğin arabadan zevk alıyor olmak eğer severek ve zevk alarak arabana biniyorsan sorun yok işte bir başkası da öyleyse eğer ne sorun var ki bırak isteyen istediğine binsin. Ayrıca aranızdaki saygı sınırlarını da aşmayalım lütfen yoksa forumun tadı kalmıyor keyfimiz kaçmasın.
satarsın satarsınnnn 24 giden araç var burada
Neyse ya..
Emrah abi senden de kişisel olarak rica ediyorum yazma bu başlığa bir daha.
Ne desek anlamaz yani.
Kastamonuda tabi havalar kar kış kıyamet falan filan e benzinde olmuş bi dünya,arkadaşta sinir patlaması yaşıyo dogal olarak.
Yok mu orda dere mere,gidin orda bağrının :)
sağlıcakla kalın.
Bak herkes yazmis bakimda ne kadar odediklerini siz de yazin da gorelim su asiri farki
4 km sonra o da hemen hemen 6*7 dakika yapıyor. Boyunuzda uzama oldu mu?
Abicim hadi bak allah aşkına tamam kral senin araba,100 km deymiş daha bak toz bile yoktur üstünde daha. Hala bakım makım diyorsun bi gir bakalım senelik bakımına,dersin sonra "ule dizel gibi bakıma girdik" diye,güle güle bin arabana yak 30 kurusunu ..k at sonra 16*17 kuruş yakan adamlara