Fırat Oto'nun ayıbı. Dikkat edin
Merhaba arkadaşlar puntom artık küçük gelmeye başladı satıp linea almak istedim bir tane buldum ekspertiz için topkapı fırat otoya gittim normalde bütün servisler 2.5-3 saatte yapıyorlar bana en fazla 1.5 saat sürer dediler aynı işlemler yapılıyormu diye sordum evet detaylı bakılıyor dediler.Gittik şasi numarasından baktılar 70.000'e kadar bakım yapılmış dediler araç 72.000 de güzel dedik.Rapor çıktı km orjinal dediler ve şanzuman kulağı çatlak yazıyo gerisi kaporta çiziklerini sıralamışlar.
ben arabayı aldım satışı yaptık aynı gün direksiyona vuran ses dikkatimi çekti tam arıycakken onlar aradı memnunmusunuz diye sordular memnunum dedim.O gelen ses için yakın diye mecidiyeköy gürsoy otoya gittim sağolsunlar çok yardımcı oldular.Aracın 70.000 bakımı yok dendi amörtisör takozundan ses geliyor,gösterge ampulleri patlak,ön sağ farda ampul yok,sağ sol direklerden ses geliyor bunların hiçbiri fırat otonun raporunda yok ve ayrıca fırat otoyu aradım bana bakım yapıldı dediniz dedim hayır yapılmamış dedi uğur bey servis görevlisi.
iki gün devamlı arıyorum bakmıyorlar ve rapor eksik 1 saatte yaptıkları iş bukadar olur bide telefonuma cevap vermiyorlar.Benden size tavsiye servisinizi iyi seçin arkadaşlar ekstra masraf çıktı ve yanlış rapor şanzuman kulağında çatlak falan yok amörtisör takazu bozuk.Arkadaşlar aman dikkat edin benden söylemesi.