Merhaba arkadaşlar. 1500 de olan evomun bağaj kısmı yada arka çamurluklar tarafından pet şişiseye parmağınızı bastırdığınızda gelen sesin daha tok olanına benzer sesler geliyor. bence sizler servisten daha iyi fikir verirsiniz..
Printable View
Merhaba arkadaşlar. 1500 de olan evomun bağaj kısmı yada arka çamurluklar tarafından pet şişiseye parmağınızı bastırdığınızda gelen sesin daha tok olanına benzer sesler geliyor. bence sizler servisten daha iyi fikir verirsiniz..
amortisörler geliyor aklıma o ses benim renault da geliyordu amortisörleri değiştirmişlerdi..
Olabilir.. İlk aldığımda vardı.. sonra kesildi.. şimdi yine başladı..
Murat aynı ses benim araçtada vardı gacır gucur ötüyordu. benim garaj evin altında yokuş aşşağı geri geri park ederken o sesi duyuyordum.. en sonunda çözümünü buldum. sol arka koltuğun kilit mekanızmasından geliyormuş.. koltuk üzerindeki kilitin karşılığına gelen yere elektrik bantı sardım 1-2 tur ses kesildi..
eywallah.. ancak bu ses gacırtı değil, bağajda kendi başına dolaşıp sağa sola çarpan bir plastik sişe, ya da yarısı dolu plastik şişede suyun çıkardığı ses gibi.. bu sesler adamı şair ediyor. yani bir ses var, biliyorum epiyce yaklaşmışım duyuyorum.. anlatamıyorum..
olay tamamen koltuk kilidinden kaynaklanıyor. bu kronik bir sorun elektrik bandını sar anında kesilecek görürsün ben de bagaj sanmıştım ama değilmiş
depodaki yakıtın sesi olmasın çalkalanma ise muhtemelen odur dolu depoda ses yapar...
Ses tekrar başladı ise muhtemelen yakıt deposundandır ara sıra böyle sesler geliyor arabandan
Look lok , lok took:Flush000: yarım depoya geldiğinde kesiliyor bnm:siritma:
punto evo ların yakıt deposunda separatör yani dalgakıran olmadığından malum izalasyonda okadar iyi değil depo full iken lakur lukur ses yapıyor uzun araştırmalar ve fiyat servisleri çağrı merkezi görüşmelerimde fabrikada depoyla ilgili yapılacak değişiklikte bizim araçlardada değişim yapılcakmış
ancak benim racın sol arka tarafından bir gıcırtı geliyor bende çözemedim sağ sol dönüşlerde ve bozuk olan yallarda
sol ön kapının panelindede biş zırıltı var bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
bu bantlama olayının fotosunu cekerse bi arkadas cok sevinirim...:D
ne banı ?? :siritma:
arka koltuklarda yapılan işlem,elektrik bantı olayı..
Sol arka kapıyı aç. koltuğu kilitten ayır. sonrada kilit mekanizmasının karşılığı olan demir zımbırtıya elektrik bantı sar kesinlikle çözüm olacaktır..