bende çözmedi benimki başka yerden demekki.
Printable View
bende çözmedi benimki başka yerden demekki.
şu depodan gelen mazot sesi bendede var.
hele hafif rampada el freninde duruyosa araç,aman aman,sanki damacana taşıyorum arkada dumbur dumbur :D
eğer genel merkezden arayan yalan söylemediyse bende öyle anladım
evo kullanan arkadaşlardan sürücü kapısından zırldama sesi gelen varmı acaba varsa nasıl bi çözüm buldu paylaşa bilirmisiniz
arkadaşlar sanırım bende de bir ses sorunu var ve halen çözemedim. aracın arkasından bir uğultu geliyor hani müziğin sesini sonuna kadar açarsında müzik çalmadan önce teypten bir uğultu sesi gelir ya birebir aynı ses ve bunu teyp kapalı konumdayken daha net duyuyorum yani teyp ile alakalı bir durum değil böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
:) işin enterasan tarafı araç sabitken yanı hareketsiz ama çalışır durumdaykende ben o sesi duyuyorum yani rüzgar olayı değil bendeki ses :)
:):):):):) basıldık mı ne :) valla 3 e 5 e bakmam dalarım o zaman onlara puntomla aramı bozmaya çalışıyorlar :)
yaklaşık bir haftadır falan var daha önceden tık yoktu...aracın içerisinde ne kadar ıvır zıvır varsa hepsini cıkardım ama halen devam ediyor... :) rahatsız oluyordum ilk başta ama artık ses gidip gitmedimi diye takip ediyorum ses giderse üzülürüm sonra uğraşacak bişey kalmaz sonra :)