bugün son önemli finalimden çıktım keyifle eve dönüyodum bi arkadaşla beraber. eskişehir yolundaki tünellerin içinde 5. vites 100 km civarı hızla gidiyodum. bi anda motor teklemeye başladı hemen debraja bastım. önce motor arıza ışığı yandı 2sn durmadan söndü. sonra bi anda hararet göstergesi tavan yaptı kırmızı ışık yandı. benim tepemden kaynar sular dökülmeye başladı onu görünce. çünkü tünelde arabayı durduracak yer yok. aynı sırada hız göstergesi de deli gibi düşmeye başladı sanki ani fren yapmışım gibi. bu süreç 7-8 sn sürmemiştir bile. sonra bütün göstergeler geri eski değerlerine döndü çok hızlı bi şekilde. sonra ayağımı debrajdan çektim devam ettim yoluma.
bugün servise gitcektim de geç oldu diye gitmedim yarın giderim direk bakalım bişey çıkacak mı.
bide ben yola çıkarken benzin ışığı yanmıştı yeni. acaba pis benzin mi geldi o sıra ondan öyle oldu. çünkü dün ilk defa 7. caddenin ordaki bpden 20ytl benzin almıştım.
herşeyi geçtim göstergeler niye düşen bi uçağın göstergeleri gibi fırfır döndü onu anlamadım. hele hız göstergesi önce düştü sonra bi anda 80ne bi yükseldi.0-80 1.5 sn oldu resmen :D punto hız ibresi rekoru kırdı :D bide yol göstergesi hiç ötmedi o da garibime gitti. en azından hararet göstergesi en tepeye gelince ötmesi gerekir diye düşünüyorum.
inşallah önemli bişey deildir sadece ufak bi şaka yapmıştır punto :)