Merhaba abilerim kardeşlerim :)
Aranıza daha yeni katılıyorum, ilkten bi kendimi tanıtayım yaşım 19 İstanbulda oturuyorum 2. öğretim üniversite 2. sınıfa bu sene geçtim ve gündüzde aynı zamanda çalışıyorum tambir motosiklet sevdalısıyım pc de telefonda evdeki tlerim vs heryerim motosiklet 1 ay öncesine kadarda motosikletim vardı çok üzülerek aile baskısı yüzünden satmak zorunda kaldım :ban?: bugün plaka işlemlerini yapıyorum ve motorun parasına kredi çekerek 1.4 benzin 2012 model 0 km de grande punto sahibi oldum bu hafta alacağım arabayı sanırım ama nedense bi burukluk var sevinemiyorum motosikletsiz yaşıyamam ben diyorum arabaya alışmam gerek ilk sahip olduğum araç çok hoşuma giderdi ve aldım :)
Lafı çok uzattım sanırım kusuruma bakmayın şimdi soruma geleyim,
Kask ve montumu sattım bunun parasıylada Park sensörü alacağım aracıma ve almışken görüntülü olsun diyorum ve navigasyonda istiyorum ama 2 ekran olunca çok kaba durucak gibime geliyor ben pek arabadan anlamam ve size danışıyım dedim, park sensörüyle navigasyonu birleştirebilirmiyiz yada böylebi alet vs bişey varmı ayrıca yoksa normal park sensörü alabilceğim bi marka yer vs önerirmisiniz, teşekkürler,
Not: Aracımda yol bilgisayarı mevcuttur.