9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Bir sorun olucak :)

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Standart Bir sorun olucak :)

Merhaba abilerim kardeşlerim

Aranıza daha yeni katılıyorum, ilkten bi kendimi tanıtayım yaşım 19 İstanbulda oturuyorum 2. öğretim üniversite 2. sınıfa bu sene geçtim ve gündüzde aynı zamanda çalışıyorum tambir motosiklet sevdalısıyım pc de telefonda evdeki tlerim vs heryerim motosiklet 1 ay öncesine kadarda motosikletim vardı çok üzülerek aile baskısı yüzünden satmak zorunda kaldım bugün plaka işlemlerini yapıyorum ve motorun parasına kredi çekerek 1.4 benzin 2012 model 0 km de grande punto sahibi oldum bu hafta alacağım arabayı sanırım ama nedense bi burukluk var sevinemiyorum motosikletsiz yaşıyamam ben diyorum arabaya alışmam gerek ilk sahip olduğum araç çok hoşuma giderdi ve aldım

Lafı çok uzattım sanırım kusuruma bakmayın şimdi soruma geleyim,

Kask ve montumu sattım bunun parasıylada Park sensörü alacağım aracıma ve almışken görüntülü olsun diyorum ve navigasyonda istiyorum ama 2 ekran olunca çok kaba durucak gibime geliyor ben pek arabadan anlamam ve size danışıyım dedim, park sensörüyle navigasyonu birleştirebilirmiyiz yada böylebi alet vs bişey varmı ayrıca yoksa normal park sensörü alabilceğim bi marka yer vs önerirmisiniz, teşekkürler,

Not: Aracımda yol bilgisayarı mevcuttur.

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Günaydın berk öncelikle aramıza hoş geldin ve yeni aracın da hayırlı olsun. Alacağın navigasyon ve park sensörü nü eğer görüntülü geri vites park sensörlerinden alırsan AV-in girişli navigasyon cihazlarından alıp aynı zamanda hem gps hemde park için kullanabilirsin. Bu cihazlarda geri vitese taktığın anda mevcut GPS ekranı yerine kameradan aldığı görüntüyü direk ekrana aktarır boşa yada vitese attığın anda eski ekrana geri döner. Tekrar hoş geldin.
    Artık Fiorinolu

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı SpyHunter33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın berk öncelikle aramıza hoş geldin ve yeni aracın da hayırlı olsun. Alacağın navigasyon ve park sensörü nü eğer görüntülü geri vites park sensörlerinden alırsan AV-in girişli navigasyon cihazlarından alıp aynı zamanda hem gps hemde park için kullanabilirsin. Bu cihazlarda geri vitese taktığın anda mevcut GPS ekranı yerine kameradan aldığı görüntüyü direk ekrana aktarır boşa yada vitese attığın anda eski ekrana geri döner. Tekrar hoş geldin.
    Yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, hoş bulduk bu sitenin ortamı sıcak gibi görünüyor aktif bir üyeyim dediğiniz gibi alayım ozaman peki bi marka öneriniz varmı nerden almalıyım nekadardır fiyatı, motosikletlerin a dan z ye herşeyini bilirim ama arabaya hiç ilgim olmadığı hiç bişeyini bilmem tipik bi bayan şöför gibiyim

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

hoşgeldin berk..bence yapılabilir ki yapanlar var diye biliyorum..

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Berk konu baslıklarını ''bır sorum vari,sorun var'yardım ,yardım edın'' dıye acma ıstersen aramalarda sorun oluyor.navıgasyon +park sensoru dıyre acarsan bu konuda bılgı sahıbı olan arkadaslar hemen yanıtlar
    Senın cevabını su sekılde yanıtlayayım bazı markaların navıgasyonlarına goruntulu park sensorlerı baglammıyor gerı vıtese taktıgında navıgasyon ekrannı oluyor sana monıtor.
    Bunun ıcın navıgasyonun bu ozellıgının olması lazım parj sensoru kolay.
    Sahsen park senserunede ıhtıyac yok dıye duusnuyorum 2 senedır ıhtıyacım olmadı ve aracın arkasınıda bır yere vurmadım hıç
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Mustafa Özkan
    Moosty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    26 TZ 691
    Edilen teşekkür: 361

Hoşgeldin Berk,

Alışana kadar şöyle yapıyoruz:

- City mode açık
    - Camlar açık

Yumuşak bir direksiyon, camdan gelen hava yüzümüze çarptıkça motor özlemi azalıyor. Hele bir ilk bahar gelsin bak ne demek istediğimi anlarsın.

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berk konu baslıklarını ''bır sorum vari,sorun var'yardım ,yardım edın'' dıye acma ıstersen aramalarda sorun oluyor.navıgasyon +park sensoru dıyre acarsan bu konuda bılgı sahıbı olan arkadaslar hemen yanıtlar
    Senın cevabını su sekılde yanıtlayayım bazı markaların navıgasyonlarına goruntulu park sensorlerı baglammıyor gerı vıtese taktıgında navıgasyon ekrannı oluyor sana monıtor.
    Bunun ıcın navıgasyonun bu ozellıgının olması lazım parj sensoru kolay.
    Sahsen park senserunede ıhtıyac yok dıye duusnuyorum 2 senedır ıhtıyacım olmadı ve aracın arkasınıda bır yere vurmadım hıç
    bir daha konu açarken dikkat ederim yeni üyeyim ilk yorumum oldu kusura bakmayın motora alıştığım için kaldırıma falan şak diye koyar anahtarı kapatır çeker giderdim ilk arabam olcak tecrübem az ve 0 km aldığım için çizilirse eğer içim acır çizilmesinden korkuyorum yoksa bir süre sonra alışacağıma eminim ama inanki hayatımda hiç araba park etmedim.
    Alıntı Moosty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Berk,

- City mode açık
    - Camlar açık

Yumuşak bir direksiyon, camdan gelen hava yüzümüze çarptıkça motor özlemi azalıyor. Hele bir ilk bahar gelsin bak ne demek istediğimi anlarsın.
    Hiç sanmıyorum arabaya alışacağımı , şimdilik para biriktirmeyi aklıma koydum yaza kadar 4 bin tl yapıp ufak kurye motorları dediğimiz cbf 150 almayı düşünüyorum kesinlikle kesmeyecek ama motorsuz yapamam daha temin arkadaşımınkini sürdüm bu soğukta ellerim titrese bile o zevki bana yaşatması yetiyor kar yağsa yinede binerim arabayı pek kullancağımı sanmıyorum tertemiz duracak puntom Bilgileriniz için teşekkür ederim.

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

Alıntı Moosty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin Berk,

- City mode açık
    - Camlar açık

kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum ...motor sevdası bambaşkadır tarif bile edilemez ancak yaşayarak öğrenilebilir..arabanında havası başka tabi ama motor unki bambaşka...trafikte kaldığımda motorum altımda olsaydı ve surdan 2 dakika içinde gazlayıp gitsem dediğm anlar o kadar çokki...hemen arkasından eve gittiğimde motorumu opup koklamamın başlıca nedenlerınden birisi..)..tarif edilemeyen tek aşk motor aşkıdır..bu arada bende aktiv bir motor kullanıcısıyım lütfen trafikte dikkat edin arakadaşlar..motor ları lütfen fark edin...

onrky
    1.4 starjet 95hp

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum ...motor sevdası bambaşkadır tarif bile edilemez ancak yaşayarak öğrenilebilir..arabanında havası başka tabi ama motor unki bambaşka...trafikte kaldığımda motorum altımda olsaydı ve surdan 2 dakika içinde gazlayıp gitsem dediğm anlar o kadar çokki...hemen arkasından eve gittiğimde motorumu opup koklamamın başlıca nedenlerınden birisi..)..tarif edilemeyen tek aşk motor aşkıdır..bu arada bende aktiv bir motor kullanıcısıyım lütfen trafikte dikkat edin arakadaşlar..motor ları lütfen fark edin...
    ben arabayı aldığıma pişman oldum keşke motor alsaydım karda bile binerdim diyordum ama ailem karşı çıkıyor askerden sonra alıcaz artık bi suzuki o vitesi tokatlamak arabaların aralarına girip gaz açmak 2-3 saniyede 100km ye çıkmak 1. vitesinin 168 olması ( benimki öyleydi ) mükemmel bir duygu puntonun camını değil üstünü dahi açsanız o hazzı vermez.