Boya üstündeki yapışkan plastik lekesi
Slm öncelikle. Arabamın üstünde güneşten korumak için bir bant vardı kaplama. Aklınızda karmaşık bişi canlanmasın bildiğniz plastik altı yapışkanlı koyu lacivert bir bantı tüm üstü kaplayan. Yaklaşık 3 4 yıldır durduğu için yıpranmış olsa gerek çıkarmaya karar verdim ve çıkardım fakat plastik korumanın yapışkanı üstünde kaldı ve hiçbirşey çıkmıyor :S Denediğim şeyler mazot, YApışkan temizliyiceleri, son çare ciff temizlik sıvıları. Fakat zerre kadar çıkarmıolar kazımak gerekiyor resmen o da çiziklere neden oluyor. O yapışkan plastik kalıntılarını ne çıkarır. Aklınızda resimi canlanmadıysa şöyle düşünün. Hani cama bant yapıştırrsın o aylarda durur onu çıkardığınz zaman yapışkanı orada kalır. AYnı o tarzda birşey. Lütfen yardımcı olun
Öncelikle herkese teşekkür ediyorum fikirleriniz için
Katılaşmayıda geçip bildiğiniz boyayla özdeşleşmiş diyim ben size:) Benzin boyaya zarar vermezmi? Deniyceğim ozmn. Tanzikli su fayda etmiyor valla kaç kere yıkattım banamısın demiyor. zift çıkarıcalardan kullanmayı dusunuyorum artk :) Üslübüm içinde kusura bakmayın ama çok sinirim bozuluyor gördükçe hergün uraşıyorum çıkmıyor o yüzden sinrlendim son çare buraya geldim valla:)
vallaha o zihniyeti bende çok sorguladım bu yüzden sinirlendim birazda
Hergün gidip saatlerce uraşmak çok sinirimi bozdu. Bir de cevap alamayınca brz sinirlendim kusura kalmayın. Söyledğiniz şeyler çok mantıklı bir arkadaşım daha bu tarz fikirlerde bulunmuştu ama güvenememiştim. Dediğiniz gibi yapıcağım sonucu tekrar buraya yazarım. Umarım işime yarar da bu tarz arabasında iz kalanlar için umut kaynağı olurum. Şirket arabası alan bir arkadaşım var cnku o da aynı dertten müzdarip reklam yazılarını çıkartamıyor o da onada yardımcı olablırm inş