maccoder Nickli Üyeden Alıntı
Punto forumunda puntoyu kötülerseniz bu tarz tepkiler almanız mümkündür. Bende bir ara Megane 2 vardı bende bir megane formunda kötülemiştim baya da bir tepki almıştım :) Sizde burda puntoya karşı corsayı övüyorsunuz bence tüm arabaların kronik sorunları mevcuttur googlede "Corsa kronik sorunları" diye aratırsanız mutlaka çıkacaktır. Bana kalırsa aracı tip olarak beğeniyorsanız içerisinde kullanırken mutluysanız kadı kızında bile olacak sorunlara bakmayacaksınız. O arabanın şurası böyle şunun bu sorunu var derseniz hiç bir arabaya binemeyeceksiniz çünkü tüm arabaların mutlaka kronik sorunları oluyor. Bence aracınızı beğenmiyor ve kullanırken mutlu değilseniz satın ve kullanırken mutlu olabileceğiniz tipi hoşunuza giden bir araç alın derim. Corsalar güzel araçlar tip olarak biraz makyajda yapılmış ancak donanım bazında fiyat olarak punto daha avantajlı olması bakımından daha az paraya daha donanımlı bir araç satın alabiliyorsunuz. Ben meganeyi sattıktan sonra dizel ve bir alt sınıfı araçların çoğunu inceledim Polo, corsa ve punto arasında gidip geldim forumlarını okudum benim için en cazibi punto geldi her nekadar tip olarak polo bende daha ağır bassa da donanım olarak daha avantajlı olan puntoda karar kıldık ve şimdiye kadar memnunuz. Gönlünüzün istediği ve içerisinde mutlu olacağınız bir arabaya kavuşmanız dileği ile...