fiattan değil fiatta opel de General Motorsdan alıyor diye biliyorum ben..
Printable View
2009 model full grande punto fun model aracım var ve senin savunduğun o araç benimkinin yanında çok komik duruyor...esas sen punto sahiplerinin kurduğu ve görüşleriini paylaştığı bi mecrada komik duruma düşüyorsun..müslüman mahallesinde salyangıoz satma eğer o aracı beğendiysen git al burda insanları gereksiz yere meşgul edip canımızı sıkma
şaka yapmıyorum kardeşim gm ile fiat ortak geliştirdi bu motoru opel de gm yani general motorsdan satın alıyor bu motoru..işte haber ;
gm ile fiat'ın beraber geliştirdiği, opel'in cdti kısaltmasıyla, fiat'ın multijet olarak nitelendirdiği yeni nesil dizel motor... 1,3 70 hp'lik versiyonu, ülkemizde fiat palio, fiat albea, fiat punto ve opel corsa'da bulunmaktadır...
multijet motor nedir
DTİ motora iyi diyeni vururum :)
punto out muş beyler savulun :)
punto out ise bayilerde niye araba yok acaba...
Size hayırlı corsalar tabikide eleştirilere açığız punto kullanıcısı olarak bu paraya bu araba çok bile fazla ozaman aynı özellikte gidin golf alın 60.000 tl ye sorunsuz bının dıcem ama gecende bı arkadasım aldı ne yazıkkı uzulerek soluyorum onunda lastıklerı yuzulmus cıktı arka stop ta arı çıktı ve bırde kapı ıclerındekı dubeller yoktu hadı buyrun bakalım hepsınde cıkıyo sorunlar oda şans artık :)))
oldum olası opel sevmemişimdir baktığım zaman görünüşü çok hantal kalıyor :)
corsa ile punto nun satış rakamlarını karşılaştırın
hangisi in hangisi out çıkacaktır ortaya
arkadaş şase birebir aynı motoru biz veriyoz
daha napalım depoya yakıtınıda koyalım bari
corsa ile puntoyu mukayese dahi etmem şahsen
arkadaşlar hala ortada yanlış bir anlayış var multijet ve ecoflex aynı motor ve gm ile fiat ortak yapıyor..opel gm nin olduğuna göre o zaman opel de fiat bizden alıyor desin doğru mu? objektif olalım arkadaşlar bu motoru gm ve fiat birlikte üretti..
valla açıkçası ben ilk kez sizden duyuyorum multijeti gm ürettiğini ya koskoca fiat multijetin yaratıcısı gm la ne işi var akıllı olun yaa ben akşama kadar arabalarla uraşıyom bunu ilk sizden duyuyom pes yani ...
Doğrudur bu motoru ortak ürettiler diye geçer fakat motor fiat araştırma merkezlerinde geliştirilmiştir..
Yukarıda da dediğim gibi tayfux haklıdır. Gm - Fiat ortak üretimidir. Fakat Fiat araştırma merkezlerinde geliştirilmiştir.
Ayrıca corsa nın şase si de Fiat ın punto da ürettiği ve kullandığı şasedir. Punto her ne kadar bazı noktalarda daha düşük kaliteyle üretilse de Euro Ncap testlerinde corsadan başarılıdır.