75 Lik GP hakkında görüşleriniz?
Merhaba , Siteye az önce üye oldum ve ilgimi çeken konularda ufak bi göz gezdirdikten sonra konuyu açayım dedim.Şu an kullandığımız aracımızı satıp bikaç ay içinde 22-23 milyar civarı ikinci el bi dizel araç almayı planlıyoruz.
Şu zamana kadar CorsaC cdti ,Citro C3 hdi, Cordoba tdi gibi birçok alternatif düşündüm ve Corsanın direksiyon kutusu arızası , C3 ün iç mekan kalitesizliği genelde Cordoba üzerinde durmama neden oldu.Fakat düşündüğüm Cordoba lar 2003-2004 model 100.000 km civarı 3 yaşını doldurmuş araçlar.
:fiatsmile: Grande Puntonun aynı fiyat aralığında ikinci elde km si az , yaş bakımından garanti kapsamından çıkmamış olması büyük avantaj.Fakat bu fiyata bulabileceğim GP ; 1.3 multijet 75 hp lik modeller.90 lık olanlar 26 civarı ve o fiyata çıkmamız mümkün gözükmüyor...:bawling: :bawling:
Kısıcası 75 lik GP hakkındaki görüşlerinizi rica edicem.
*90lıkla arasında şehir içinde çok fazla bi performans farkı varmı??
*6 değilde 5 vites olması şehir içinde avantajmı dezavantajmı , dezavantajsa çok fazla bi sorun yaşarmıyım??
*75 lik aldığımda ilerde 90lık ,,, veya (((Sadece performans açısından )))Seat Cordoba almadığım için çok pişman olurmuyum??
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
******************************_____________EDIT___ ___________************************
GP multijeti ikinci elde güvenilir bi şekilde alabileceğimiz , fiyatın bi kısmında kredi kullanabileceğimiz bi servis acente vss bi yer varmı??((Beylikdüzü birmota yakınım.Onun böyle bi hizmeti veya başka bi semmteki birmotle böyle bi teması olabilirmi??))