75 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 75 Lik GP hakkında görüşleriniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ahmet Saraçoğlu
    Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BM 7250
    Edilen teşekkür: 1

180 görülüyorsa ve tork ta corsadan 15 nm fazlaysa adam olana çok bile çok teşekkürler...

bide donanım hakkında bikaç bilgi verirseniz ,,,
    En azından bi dijital klima olsun istiyorum...75 liğin donanımlarında varmı???
    Gösterge panelindeki büyük dijital ekran tüm donanımlarda aynı özellikleri sunuyormu???
    ESP 75 likte varmı ?varsa handi donanımda? yoksada olmasada olurdenicek bi yol tutuşu varmı???
    Sayacağınız donanımlara sahip GP 1.3 m.jet 75 liklerden hangi donanımlar ikinci elde kaç milyar aralığında???
    Bide ben Beylikdüzü birmot a 5-10 dakika uzaklıktayım ama hiç sormak aklıma gelmedi , orda ikinci el varmıdır?

((((((((Biraz fazla oldu ama yardımcı olursanız ))))))))
    Konu Linos tarafından (10/05/2007 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    180 görülüyorsa ve tork ta corsadan 15 nm fazlaysa adam olana çok bile çok teşekkürler...

bide donanım hakkında bikaç bilgi verirseniz ,,,
    En azından bi dijital klima olsun istiyorum...75 liğin donanımlarında varmı???
    Gösterge panelindeki büyük dijital ekran tüm donanımlarda aynı özellikleri sunuyormu???
    ESP 75 likte varmı ?varsa handi donanımda? yoksada olmasada olurdenicek bi yol tutuşu varmı???
    Sayacağınız donanımlara sahip GP 1.3 m.jet 75 liklerden hangi donanımlar ikinci elde kaç milyar aralığında???
    Bide ben Beylikdüzü birmot a 5-10 dakika uzaklıktayım ama hiç sormak aklıma gelmedi , orda ikinci el varmıdır?

((((((((Biraz fazla oldu ama yardımcı olursanız ))))))))
    donanım olarak bahsettiklerin Dynamicte var. ancak esp sadece 90 hp multijet ve 95 hp starjette var. ben yol tutuşundan gayet memnunum.

performans olarakta beklentin ne bilmiyorum ancak özellikle şehiriçinde kesinlikle yeterli eğer memnun kalmazasan ilerde chip yaptırabilirsin.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

yusuf tosun
    alphaville - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 2

Standart merhabalar

Öncelikle karşılaştırdığın otomobillerle bende karşılaştırdım puntoyu.20.000 km de 2006 model dynamıc 75 beygirlik bir punto aldım sonunda.Aldığım fiyat 24.000 ytl aracımdan şu ana kadar süper memnunum özellikle donanım konusunda ihtiyaşlarımı karşılıyor.Sadece motor performansı konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Fakat bunuda kimsenin yanlış anlamasını istemem.Çünkü Bundan önceki arabam 1,6 C4 dizel idi.Onun ivmelenmesine sahip değil tabiki 75 hplik multijet ama yine arkadaşlarında belirttiği gibi Corsa ile arasında bariz farklar var.Özellikle Corsadan uzak durmanıu tavsiye edeceğim bence hiç hoş bir araç değil.Punto şu an sınıfındaki en iyi araç bence.Arkadaşlarında dedği gibi kullandığında aradaki farkı göreceksin.Ben C4 ten sonra bir araba arayışına girdiğimde hepsini test ettim ve deli gibi araştırma yaptım.Maddi gücüm musait olmayınca 75 lik aldım tabii imkan olsa 90lık özellikle tavsiye ederim.

Ahmet Saraçoğlu
    Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BM 7250
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    performans olarakta beklentin ne bilmiyorum ancak özellikle şehiriçinde kesinlikle yeterli eğer memnun kalmazasan ilerde chip yaptırabilirsin.
    Performans olarak hacminin ve sınıfının ötesinde bi beklenti tabi ki yanlış olur ama en azından sınıfı dahilindeki araçlardan geride kalmaması benim için yeterli.

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

Alıntı Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Performans olarak hacminin ve sınıfının ötesinde bi beklenti tabi ki yanlış olur ama en azından sınıfı dahilindeki araçlardan geride kalmaması benim için yeterli.
    bikere sınıfının gerisinde kalan bi araç asla değil bizim saydığımız özellikler sınıfının ötesinde üstünde ve hatta bazı özellikleri hacim mesela örnek vericek olursak a segmentine yaklaşan bi otomobil... donanım olarakta benm gpmde dynamic ve konfor paketli
    4 hava yastığı abs park sensörü elektrik destekli bel mp3 çalar diz kolçak sis farı özellikle ben city versiyonlu direksiyonu çok seviyorum ve yol tutuşu tabiki tasarım beni en çok cezbeden özelliklerinden biri... gpnin peki hiç mi olumsuz yönü yok diiceksin şimdi var tabiki ama çok fazla can sıkan şeyler değil buna emin ol...