Selamlar herkese,
Ankara askerlik şubesi ne taraftadır acaba?Yarın için askerlik tecilimi yaptıracağım ve oraya gitmem gerekmekte.Ve nasıl gidersem rahat ederim?
Bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
Printable View
Selamlar herkese,
Ankara askerlik şubesi ne taraftadır acaba?Yarın için askerlik tecilimi yaptıracağım ve oraya gitmem gerekmekte.Ve nasıl gidersem rahat ederim?
Bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
en basit yolu dikimevi tıpfakültesi caddesinden askeri yokuşun sonunda göbekten akdere sağ tarafa döner gidersen yol üsttünde sol tarafta ya da dikimevinden akdere dolmuşuna da binebilirsin kapısında indirir. (sanırım mamak) dikimevinde sorarsan gösterirler
bakıyorum erdem askerlik şubesini öğrenince sevinmiş sanki :D teşekkürler felan :D bize gelince de söyleniyor haa askerlik muhabbeti yeter filan diye...
bence hazır şubeye gidiyosunuz bi başvurun, askerliği de aradan çıkarıverin :D
Akdere,abidinpaşa,dolmusları onunde ındırır..Otobüs numarası 365
Abidinpaşa dolmus ve otobüsleri 1km. uzakta kalıyor. Akdere dolmuş ve otobüsleri ise kapısının önünden geçiyor. Bu arada Akdere dolmuşları bentderesinden kalkıyor aktaştan ankara hastanesi acilin önünden dikimevinden geçiyor... diğer bir hatta ulustan denizcilerden kalkıyor hamamönünden talatpaşa bulvarından dikimevinden devam ediyor.
google earh yukle pcye evının onunden bu noktaya yol tarıfı de elınle bulmus gıbı bulursun
serkan anla sende adam mokoko sevmiyor.
ben mokokoyu da sevmiyim :)
ahahha erdemcim alem adamsın :D ne takip edecem, kader kısmet gözüme takılıyor işte napayım :D
merak etme sevmediğin herşeyi sevdirecekler sana :D
bişi diyim mi, ben de gideceğim zamanlar o şubenin önünden geçmek istemiyordum, inat gibi arkadaşın evine de tek yol şubenin önünden geçiyordu ızdırap gibi her geçiş, anlıyorum seni yani..
ama şimdi önünde yatarım bile benim için sorun yok, büyütecek bişi yokmuş :D
beni almasalar askere ben 6 ay yatarım kapısının önünde hatta faraşla temizlerim hergün sen ne diyon kardeşim :):)neyse ağustosa var daha çooook var :):)
aabbooooooooovvv 40-45 derece sıcaklıkta, millet kızgın kumlardan buz gibi serin sulara atlarken sen yanaşık düzen eğitimi alıyor olacan ne bilim yemin filan edersin, törende yürürsün filan bot yapışır o sıcakta asfalta :D
tam o anda kardeşim sana söz hemen kınayı yolluyacam sana :):):)
sen yollayamazsın felan ben yakar gelirim senin ziyaretine, göstermeme gerek olmaz heralde demi :D
Strese sokmayın beyler adamı sımdıden
beklemek lazım belki bedelli çıkar :)