venomtigris Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar, yeni üye olsam da siteyi yılbaşından beri takip ediyorum. GP'yi tanımamda müthiş yardımları oldu sitenin. artıları-eksileri, rutin arızaları, yakıt tüketimi vs... dış görünüşüne kapıldığım bu aracı deneme sürüşü dahi yapmadan aldım. araç hakkında bu siteden edindiğim bilgiler sayesinde satış danışmanından bile daha fazla hakimdim arabaya. kadıncağız aracın bir çok özelliğini benden öğrendi....
servisteki satış danışmanının elinde olan kitapçık benim elimde olan da eskiydi ve aynı donanımları içermiyordu. donanımların(arka cam elektikkle açılması, eşya gözlü kolçağın KP den çıkması gibi) değiştiğini siteden edindiğim/ulaştığım bilgiler doğrultusunda servise aktardım.
yeni aracımın rodajı konusunu merak ediyordum. ama anladığım kaDARIYLA yeni nesil dizellerde rodaj dönemi diye bir şey kalmamış.. aracı ilk bir kaç yüz kilometrede aşırı zorlamamak kaydıyla kullalanabiliriz. yine opetten alınan yakıtın kurum/kükürt (neyse artık) oranları eski motorinler göre çok düşük. bu nedenle artık dizel araçların benzinlilerden kullanım olarak pek farkının kaldığını düşünmüyorum.