aynı başlıktan yeni buluşma düzenliyoruz. katılmıcak olanlar LÜTFEN ankete OY KULLANMASINLAR
Printable View
aynı başlıktan yeni buluşma düzenliyoruz. katılmıcak olanlar LÜTFEN ankete OY KULLANMASINLAR
Bilkent'te öğrenci olupta kendini ortaya çıkarmayan var mı arkadaşlar :D
bilkent'te sadece öğrenciler yok ki :D biz de varız..
akşam 6-7'den sonra her yere uyarım ben...
orhan abi (kamikaze) ve insomnia06'yı da bekliyoruz buraya :D serkankucuk bu arada sticker falan varmı sende kampus içinde buluşup konvoy halinde bir tur attıktan sonra civarda bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz
Eğer 6 dan sonra olursa ben de gelebilirim, evime giderken yolumun üstü :)
saat 6dan sonra bana uyar,mekan farketmez.
arkadaşlar ben bugün diye düşünüp ilgilenmemiştim ama uygun bir vakit olursa neden olmasın konuyu takip edicem. görüşmek üzere
orhan abi şuan 6 kişiyiz herkese uygun gün vardır mutlaka :D
ozaman herkez yazsın uygun günlerini karar verelim :D
bana hergün uygun :D
bana da hergün uygun
hergün uymayan birisi yazsın.:D
Ben de Geleyimmi????... :)
Tabii ki isteyen herkes gelebilir fakat kampüs içinde toplanacağız önce sonra okul dışında çıkıp bir yerlere otururuz. İnsomnia06 ve serkankucuk sizlere de hergün uygunsa hemen gün ve saat belirleyip konuya yazacağız :)
stickerı olmayan arabalara problem çıkarıyorlar mı? Eskiden kimlik bırakıp girebiliyoduk...
sticker derken forum stickerı değil, bilkent stickerı, yanlış anlaşılma olmasın :D
Sticker'sız zor artık bomba olayından dolayı geçen seneki ama kütüphaneye gidiyorum diyip kimlik bırakarak alıyorlar sanıyorum. Olmazsa toplandığımız gün zaten giremeyen olursa bize ulaşırlar sorun olmaz, ayrıca kampüs içinde sadece konvoy halinde tur atalım diye dedim. Kampüsten sonra direk Bilkent civarında bir yerlere geçeriz
yarın Kırıkkale'ye gidip gelicem sabahtan,24 eylüle kadar her gün her saat bana uyar,atlar gelirim puntoma
cumartesi akşam ordayım beyler :) ozan sende gelmişsn izmirden iyi ya hadi bklm uygun bi gn olrsa gelirim orhan abiyi de ayarlayalm onsuz olmaz :D turkgames arkadaşm çok konuşuosn :D
pazartesi 6'dan sonra uyuyorsa ayarlayalım o zaman Bilkent MSSF'de toplanırız otoparkı boş rahat rahat :D Ordan geçeriz bir yerlere. Utku'yu almıyoruz :D
Ozan Karsavurana geldim 64.yurtta kalıyo derseniz kimlik bırakarak girersiniz kampüse. öğrenci ve stickersız araç kesinlikle giremiyo. en olmadı elimde 4 ekime kadar geçerli fazla sticker var :D:D
okulda toplanılmasa nasıl olur? bilindik bi yerde toplanalım içeri girmesi sıkıntı olur geçenlerde gittim almadılar çünkü.
sonra rahat bir yere gidip çay içeriz
pazartesi akşam uygun gibi :)