ben okula girerim sıkıntı olmaz pek ama giremeyen çok olucak bence de o yüzden dışarda buluşalım topluca ama bilkent'tekiler bizler burada buluşabiliriz tabi.... gün farketmez, bi planım yok benim herhangi bir güne ait...
Printable View
ben okula girerim sıkıntı olmaz pek ama giremeyen çok olucak bence de o yüzden dışarda buluşalım topluca ama bilkent'tekiler bizler burada buluşabiliriz tabi.... gün farketmez, bi planım yok benim herhangi bir güne ait...
Zaten dışarıda bir yerlerde oturcaz, sadece Bilkent'te olanlarımız bir tur konvoy yapsın diye Bilkent'te olanlar burada buluşalım dedim, zaman harcamayacağız okulda. Pazartesi 6 gibi MSSF otoparkı diyorum sonra 1 tur atıp çıkarız dışarıdaki arkadaşların yanına gidilir.
Bende gelebilirim. Bu akşam olabilir mesela..
salı günü hariç diğer günler olabilir.okula da gelebilirim,dışarıda buluşacağımız yere de farketmez.mssf otoparkı dediğin yer kampüsün neresinde bu arada?
evet bu akşam bile olabilir,uyarım ben uyaroğlu:)
düzeltiyorum bugün bana uymaz,arkadaşın arabayla geldik bugün tamamen unutmuşum,benim araba evin önünde:)
MSSF otoparkı okulun ana otoparkının ordaki yoldan düz devam edince sağ tarafta kalan Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nin oluyor. Google maps'ten gösteriyorum https://img840.imageshack.us/img840/4189/mssf.jpg
Bu arada gelenleri bir araya toplamak için listeyi yazıyorum
1. ozzy
2. turkgames
3. serkankucuk
4. insomnia06
5. kamikaze
6. ferikci
7. farukileri
8. utku952
9. du hast
10. alperyonar
hadi bakalım keyifli sohbetler...ozan sen neden izmirde buluşmalara gelmeyosun cevap ver hemen:D
ya bu otopark çok uzakmış ya... bu dolmuş duraklarının olduğu, cyberpark'a yakın otopark da müsait oluyo bence... hem girişe çok uzak sayılmaz..
Dolmuş duraklarının olduğu otopark B binasının olduğu için genelde yoğun olur orası ama 6'da boş oluyorsa tamamdır. Gün olarak pazartesi diyoruz o zaman?
biliyorum gündüzleri kalabalık ama akşama doğru daha uygun oluyordu heralde...
O zaman yazıyorum buluşma yer ve saatinide.
Tarih :20 Eylül 2010 Pazartesi 18.00
Yer : Bilkent B binası otopark (Dolmuş duraklarının arkası)
şunu 19:00 yapsak zaten 6'yı geçebiliyor bazen çıkışımız...
18:30 diyelim:)peki nereye gidiyoruz onu da belirleyelim.
Buluşmada da belirlenebilir o çok sorun değil. Bilkent çevresinde dolu yer var.
nereler olabilir mesela??
Bilkent 2 içinde esperanza cafe var. Bilkent 3'te chiffre var. Bunların dışında Ankuva da Magellan vs dolu oturulcak yer var.
arkadaslar benıde ekleyı verın bı zahmet bu arada bılkentı cok ıyı bılmıyorum realın otoparkında bulusup gıdecegımız yere oyle gıtsek.
Bu arada bı ara paıntball oynamaya gıdelımmı
realin otoparkı mantıklı gerçekten,ünüversiteye giremeyecekler için.üniversite de buluşacak olan arkadaşlar orada buluşup reailn açık otoparkına gelsinler oradan da nereye gidecekse beraber gidelim.