Üstün otomotiv rezaleti dvm etmekte
yaklaşık 1 yıl once sag arka camurlugum ve sag kapım boyanmıstı. boyadan cıkan aracta dalganma gordum ve tekrar boyanmasını ıstedım lanet olsun KI tekrar boyandı 2ıncı defa. Şimdi gordugum kapı ve camurlugumda boya kalkması var . boyanan yerler kalkmakta . bu nasıl ısletme bu nasıl bı ıscılık ben aracımın 3 kere boyatmak zorundamıyım bu kadar olmaz ya nasıl sıkayet edebılırım nasıl dava yoluna gıdebılırım ve ben bu aracı 3 kere boyatırken aracım 1 er haftadan 3 hafta yatıo bunun karsılıgını ne gıbı ısteyebılırım. lanet ettım nerde gıttım yetkılı fıat servısı dıyorum dısarda boyatsaydım daha ıyıdı . aracın ezıklerınden dolayı boyattıgımın kapı ve camurlugun dısında aracın marspıyelındede atma gordum aracın marspıyelını de boyamıslar herhalde sıgorta sırketınden para almak ıcın ve bunun bılgısnı baana verılmedı . bana sadece kapı ve camurlugnun boyanacagı soylendı marspyelde boyanmıs . ARACI TEKARR BOYUCAKLARDIR INSALLAH YARIN GIDICEM ICIMDEKI HERSEYI SOYLUCEM BEN BU KONUDA MAGDUR OLDUM USTUN OTOMOTIVIN ISCILIGI VE HIZMET ANLAYISI KADAR KOTU BIR BASKA SERVIS GORMEDIM . ARACI TESLIM EDERLERKEN BILE HERTARAFA KİR PAS ICINDE BEMBEYAZ TOZ TOPRAK ICINDE ALDIM BISI DEMEDIM TARTISMAMAK ICIN . BU KONUDA NE GIBI BI YAPTIRIM UYGULATIRIM SERVISE BENIM BU MAGDURIYETIMI NASIL KARSILAYABILIRLER . HEPSINI GECTIM ARACIN MARSPIYELINI NIE BOYADILAR ANLAMADIM KASKO SIRKETINE YAPTIKLARI ISI DAHA YUKSEK GOSTERMEK ICINDE BOYLE BI DOLANDIRICILIK YAPTIKLARINI DUSUNUYORUM BUNUNLA ILGIDE KASKO SIRKETINE BILGI VERICEM ONLARDA BU KONUYLA ILGILI ARASITIRMALARINI YAPICAKLARDIR HERHALDE. OKUYAN HERKEZE TŞKLER BENDEN SIZE TAVSIYE KESINLIKLE USTUN OTOMOTIVE UGRAMAYIN DERİM