Atahan gerçekten sinir bozucu bir durum, inşallah şu son boyamayı bari güzel yapsalar diycem ama senin yaşadıklarına bakılırsa pek öyle olmayacak gibi. geçmiş olsun kardeşim.
Printable View
Atahan gerçekten sinir bozucu bir durum, inşallah şu son boyamayı bari güzel yapsalar diycem ama senin yaşadıklarına bakılırsa pek öyle olmayacak gibi. geçmiş olsun kardeşim.
Aaaahhhh AAaaahhhhh benim dilimde tüy bitti walla artık hiçbişey diyemiyorum bu Üstün oto Allahından bulsun artık !!
valla birmotunda son boya işçiliğini hiç sevmedim..arka tamponum çok kötü boyandı..
Atahan kafanmı iyi olm psikolojinmi bozuldu hem silinsin hem neden silinsin , üstün psikolojini bozdu galiba.:D
Atahan bey çok geçmiş olsun.
Ben de ön kaput ve arka tampondaki derin çizikler yüzünden 2 parçayı boyatmayı düşünüyordum. Evime yakın olması nedeniyle üstün oto yu aklımdan geçirmemiştim değil...
Bu konuyu açmanız isabet oldu. Ben de daha önce başka nedenlerden dolayı gittiğim üstün otomotivde yaşadığım bazı problemleri dile getirmiştim forumumuzda. Kaporta bölümü hakkında bir bilgim yoktu ki sayenizde o bölümünün de berbat olduğunu öğrendik, teşekkürler.
burda anlıcagın konu bu deıl onun ıcın kafanı bunlara yorma . konuyu anla yeter . guluyorum evet nıe gulmıyım oturup aglıcam mı sılınmesı ıstedım sonra vazgectım .
tşkler oldugu gıbı kalıtesız malzeme kullanıyor parayı nasıl kazancaklarını sasırmıslar .
abi sorma ya :D lanet ettım valla bu kadar nefret ettırdıler arabadan da servısınden fıatın dan da
satalım arabayı 2 tane scooter alıp bınelım :D sözde araclarımızı yetkılı servısde boyatıyoruz benım sanayıde kı ustalarım fabrıka cıkıslı gıbı boyuyorlar. aracı sımdı servısde boyattırmasak yarın bırgun satılcagında 2 3 adam cıkar araba servısde boyannamıs der sanki servısde boyanınca ne oluyorsa .