Satılık ön tampon eki ve marşpiyel
Evet arkadaşlar sayın gp kardeşliğinde benimde tuzum olsun istedim ...elimde fazladan olan "ön tampon eki ve marşpiyelleri mi" satmaktayım... resimleri "3 yıl sonunda schumi "adlı konuyu aratarak arabanın üzerinde görebilirler...parçaların bakımı ( üzerinde taş çizik vb. deformasyonlar olduğu için)yapılmıştır...marşpiyellere çok az bi rütuş gerekebilir(alacak kişi için acele etmezse marşpiyellerede bakımını yaptırırım oda benden olur) kişiye özel istemezse yapmayadabilir ...eğer alacak kişi kırmızıysa marşpiyeller boyanmaya bilir...ön tampon eki bakımlı olduğu (deforme olan yerler komple fiberle elden geçirildi) için boyanması gereklidir isteyen istediği renge boyatıp direk takıp kullanıma hazır... ben geçen sene ikisine 300 tl verdim... tahminimce 50 tl lik bi işi var (boya + işçilik ) istenirse onuda ben yaptırırım ...banada verilecek olan para 100 tl dir isteyene detay resimleri mailde atabilirim hiç bir sıkıntısı yoktur parçaların alanı şimdiden tebrik ederim :) çalışanlara hayırlı işler yatanlara keyifli günler :)