pazartesi görüşmek dileği ile ....
Printable View
pazartesi görüşmek dileği ile ....
ali benim param anca geldi bankalarda kapandı bu saatte işlem yapamayız artık yarın sabahtan yatırıcam parayı hesabına haberin olsun sende kargoya verirsin
İlan günceldir mallar duruyor satılmadı bütün ilgilenen ve bana özelden mesaj atan arkadaşların dikkatine...saygılar sevgiler :) ilginize teşekkür ederim ...
Günceldir arkadaşlar ürünler duruyor
Eveeet söz veren arkadaşları beklemek zorunda olduğum için beklemek durumundaydım şimdi aktifim :) ürünler duruyor arkadaşlar son 10 gün kapanın elinde kalacak ... parçalar tek tek de satılmaya hazırdır ...unutmayın sloganımız " boyattır-tak-kullan " :) parçalar tek tek marşpiyel 70 ön tampon eki 50 tl çılgın fiyatlar ... son 10 gün :)
Evet fiyatlar marşpiyel 65 tl öntampon eki 45 tl olarak güncellenmiştir sevgiler saygılar
güncel son hafta ....marşpiyel 60 tl ön tampon eki 40 tl ikisini alana 90 tl son fiyattır alana hayırlı olsun önce davranan alır .....teşekkür :)
abi jantlarda satılıkmı = ) jantlar daha çekici geldide
yok dostum değil ayrıntılı resimleri " 3 yıl sonunda schumi " adlı konuda görebilirsin teşekkür zevkine sen bu işten anlıyorsun :)
Parçalarımız itinayla hayırlı bi şekilde akıllı bi arkadaşa satılmıştır... ilgilinize teşekkür... yaşasın gp kardeşliği ...konu kilitlenebilir sayın modörotör bey :)
Hayırlı olsun alanada satanada...........