gecen hafta 1.4 6ileri GP dynamic aldik.Fakat sofor koltugunun yaninda kol koymak icin kolcak yok.Bunu serviste taktirirsak galiba biraz pahaliymiş.Acaba daha ucuza nasil taktirabilirim.Birde servis fiyatini tam olarak bilen varmi?
Printable View
gecen hafta 1.4 6ileri GP dynamic aldik.Fakat sofor koltugunun yaninda kol koymak icin kolcak yok.Bunu serviste taktirirsak galiba biraz pahaliymiş.Acaba daha ucuza nasil taktirabilirim.Birde servis fiyatini tam olarak bilen varmi?
merhaba sonradan kolçak orjinal olarak takılmıyor, sonradan kolçak taktırma işinede bizim aksesuarcı girmiyor. koltuklara gelen zarara yapılabilecek bir şey yokmuş bilginize
dışarıdı bu tür işleri yapan yerlere koltuk kolçağı yaptırırken dikkatli olun aracınıza zarar vermesinler saygılarımla
Ben aldım çok memnunun hem montajı kolay(delmeden) hem kullanışlı hem şık benimkisi karbon-siyah çok hoş ve şık duruyor.
https://www.hepsiburada.com/productd...m301113#tablnk
Grande puntolarda kolcağın koltuklarla bir bağlantısı yok.(Paliolardaki gibi değil).
Koltuklardan bağımsız. Kolçağın kendisi ve alt bağlantısı olmak üzere iki ayrı parca. Bunların toplam tutarı da 280 civarı bir şey. İşçilikle birliktede 300 küsür falan tutar sanırım.
300YTL olan biraz pahali geldi.Yani kolcağa 300YTL vereceğime kolumu havada tutarim :evillol: Tabi diğerleri orjinalin yerini tutmaz ama genede denemekte yarar var.
wentynine bende bundan aliyim o zaman.Peki sallanma falan oluyormu? veya vites değiştirirken sorun olusturuyormu? Ayrica bu galiba sabit.Yani yukari dogru dikilmiyor değilmi?
ORACLE ,barlasburak ,twentynine Teşekkürler.:ok:
yok sallanma olmuyor ayakları el freninin oraya basıyor gövdeside ik koltuk arasına tam sığıyor. Evet malesef sabit vites değişimlerinde sıkıntı yok ama sadece el frenini çekip bırakırken bileğe dokunuyor.
peki o zaman kolçak koltuğa nasıl monte ediliyo onu anlamadım.benim bildiğim döşeme sökülür ve kolçak sabitleme parçası koltuk iskeletine kaynaklanır. ayrıca arabayı aldığımda servis yedek parçaya sormuştum orj. kolçak alabilirmişim dilye komple koltuk almam gerektiği söylenmişti...
evet orj olunca koltuk delinmesi gerekiyor kaynak felan zor sonradan takılanlarda ii oluyor aslında ama biraz oyna ma oluyor aslında
Merhaba arkadaşlar. Benim araç gp nun active modeli. Aracımda el firenin üstüne konan kol dayama yeri yok. Hatırladığıma göre dinamic modellerine takmışlar. Gp' ma taktırmayı düşünüyorum bilgim yok bu konuda. Acaba sonradan taktıran varmı? Ne kadara mal oldu? Cevap yazarsanız sevinirim . Selamlar....
:icon_smile_screwy:
https://img255.imageshack.us/img255/1629/trkiyemjd9.jpg
260 ytl civarı bi fiyata takılıyordu. ben sordum sonra fiyatı görünce vazgeçtim.
serviste orjinalinin fiyatı 350 ytl civarı.
bunun için konular açıldı sanırım arattırırsan bulabilirsin...
Benim dediğimde orijinal ama soralı 5 - 6 ay oldu. Zamlanmış demekki.Adamlar fiyat çıkarırken civataları bile hesaplıyolardı valla. Falan civata 2 ytl filan somun 3 ytl.... Gıcık oldum vazgeçtim.
forum da bunun gıbı bır cok temel bılgıye ulasabılırsınız... arama yapalım...
kuralları okuyalım...
yuh be kardeşm 360 ytl bune yau altın kaplama felanmı :icon_smile_dead:
sanayiye giderim en babasını 20-30 ylt ye taktırırsn :D
Teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için. :ok: Ben orjinalini taktırayım dedim ama arkadaşların dediğine göre fiyatlar çok fazla . Bakacaz bir çaresine
https://www.grandepuntotr.com/forum/...ghlight=kolcak
Lütfen konu açmadan önce o konu ile ilgili arama yapalım.
Saygılar
arkadaşım bende 1,3 multijet emotion punto war bende standarttı kol dayama yeri bence güzel oluyo ama alışınca başka kullandığın arabalarda arıyosun özellikle uzun yolda çok rahat oluyor bence servise değilde sanayide yaptırsan daha iyi olur çünkü servis 3 liralık şeye 10 lira istiyo o nedenle sanayide istediğin biçimde bulup yaptırabilirsin
Konu buraya taşınmıştır! Ayrı bir başlığa gerek yok ;)