arkadaslar bu golflerin kolçak bizim arabalara lurmu acaba onlar gercekten süper
bile gören taktıran varsa bilgi verebilirmi?
Printable View
arkadaslar bu golflerin kolçak bizim arabalara lurmu acaba onlar gercekten süper
bile gören taktıran varsa bilgi verebilirmi?
arkadaşlar golfdeki kolçaklar cok güzeldi bu sitede buldum ama bi sorun var bizim gplere takılırmı takılması için bardaklığıı delmek mi gerekiyo?veya taktıran varmı?orjinal kolçaklarımız hem cok pahalı hemde cok kötü görünüşü.
bilen taktıran birisi varsa yardımcı olursa sevinirim...
☞ Kol Dayama-Kolçak (5105018) Kumaş : Otopol - Online Alışveriş Mağazası
"Aracın standart bağlantı noktalarına uygun şekilde yapılmıştır" diye bir ibare var, dolayısıyla büyük ihtimal bizim araçlarda problem çıkacaktır!
(Konu ilgili başlığa taşındı!)
servis 340 ytl fiyat çıkardı.bana çok yüksek bir fiyat geldi.belki yan sanayicilerden birinin kafası çalışırda hesaplı bir kolçak üretir.
ben bu bahsedilen kolçağı (otopol mağzasından WV BORA için olanını)aldım erzurumda tüm sanayiyi dolaştım kimseye taktıramadım. ne yapacam bilmiyom. WV BORA sı olan bi arkadaşa satmayı düşünüyorum.
orjinaline hiç gerek yok ben araştırdım bulunduğun bölgede sanayiye git koltuk döşemecesi bul onlarda 2-3 model oluyo uygun olanını yaptırırsın. hemde 60-70 ytl geçmez
kolçağı WV BORA sı olan arkadaşıma sattım
konsolu söküp şaft üzerine kolçak zeminini vidaladık. sonrada kolçağı taktık.
tam bora ya göre idi.
keşke aynı şekilde puntoya göre olan bişi olsa.
Acaba bu kolcak bizim arabalara oluyormu ?
ModaCar Magnum Koltuk Arası Kolçak 301117 GRİ, #5861387 Gittigidiyor.com
evet oluyor ama şık bir kolçak değil. forumda arama yaparsan bizim hepsiburada dan aldığımız kolçağı önerrim. en yakışanı o.
Benim gittiğim serviste (Orta Anadolu) 200 YTL.ye oldukça şık ve deri kaplı bir kolçak satmaya başlamışlar. Fiyatı biraz yüksek gibi ama bizim orijinal kolçaktan daha güzel duruyor. Ayrıca üzerinde markası-modeli falan yazıyordu, Google'da üreticiyi aratıp bulmuştum ama şimdi unuttum markasını.
hocam hatırlasan da yazsan, walla güzel bi kolçak arayan bi sürü üyemiz vardır, ii bi paylaşım olur bence.
ben bora ya verdiğim kolçağı gördükçe felaket imreniyorum, çok şık duruyo.
piyasadki kolçaklar çok kötü!
önceki sayfalarda almanyadan getirtilen kolçak ın tasarımı da çok ii. ama nerden nasıl getirtecez onu bilmiyom.
ewet yaa bende ıstıyorum kolcak cok guzel oluyoo detaylar kımde topıce baklıyoruzzz.
Vay be dünya küçükmüş hakkatten :D 31.08'deki mesajımda yazdığım ve markasını unuttuğum kolçağı tesadüfen bugün gazete ilanında gördüm.
Armster marka, oldukça fonksiyonel bişeye benziyor. First Classs Comfort yazan fotoya tıklarsanız ayrıntılı fotoları çıkıyor. Aşağıda üreticinin linki var.
ARMSTER - center armrest
Gazeteye ilan veren ise bir Citroen bayisi. Sanırım getiren onlar. AV CAR OTOMOTİV Telefon olarak (0212) 593 41 94 verilmiş ilanda.
Ayrıca geçen hafta serviste sordum, bitmişti. Birkaç kişi sipariş vermiş, bekliyorlarmış.
https://i6.ebayimg.com/02/i/06/90/91/e0_1_b.JPG
https://i15.ebayimg.com/05/i/06/8f/0e/72_1_b.JPG
https://i18.ebayimg.com/01/i/06/70/f3/03_1_b.JPG
https://i12.ebayimg.com/01/i/06/95/61/48_1_b.JPG
Valla Cem abi gerçekten 10 numara kolçakmış..Forumdan topluca 15-20 tane getirtsek bize uygun birşeyler yaparlar muhtemelen..Aslinda kesin alicaklar haber verse bi pazarlık yapsak güzel olur.
selamlar.
bugun Av-Car'da (istanbul avcılar) kolcagi 210ytl karşılığı taktırdım arkadaşlar!
gerek FIAT servislerinin bu kolcak meselesindeki (ve malesef GP konusundaki genel) cehaleti ve ilgisizligi gerekse piyasadaki son derece adi kolcaklar yuzunden epey zamandir aryış içerisindeydim.
ancak ARMSTER marka kolcağın kesinlikle aradığım ürün olduğunu gördüm;
-çok kaliteli gözüküyor (yukarıdaki resimlerle birebir)
-gp'ya TAM uyumlu montaj adaptörü ile takılıyor
-yükseklik ayarı, ileri geri ayarı var
-içine koydugunuz malzemeler ses yapmasın diye güzel bir malzeme ile kaplanmış
-açma-kapama fonksiyonu menteseli değil, yaylı olduğundan ses yapma ihtimali yok
-koltuklara hic değmiyor, emniyet kemerini takmaya engel olmuyor, el freni sıkıntı olmuyor
-orta-arkada bulunan bardaklğın üzerine monte edildiğinden o bölme kullanılmaz hale geliyor, aklınızda ola
-son olarak da kesinlikle sürüş konforunu artırıyor
(yukarıdaki mesaj sadece memnuniyet bildirir, Av-Car ile zerre iliskim yoktur)
elbet birlik olup gidilirse indirim soz konusu olabilir ancak ben cok zorladim, 1 kurus asagi alamadim..
sevgiler
sinan
isottanınki 269 liraya var yansanayi ürünler 20-70 lira arası fonksiyonlarına göre değişiyor.
1185 ISOTTA SIYAH KOLÇAK, #4752233 Gittigidiyor.com
Merhaba
Aranıza yeni katılan bir Gpunto dostu olarak uzun bir süredir kolçak arayışı içerisindeydim. Servisler malesef çok yüksek ve tutarsız fiyatlar istediler. Bir servis 700 YTL isterken bir başkası konsolun değişeceğini söyleyerek 1500 YTL istedi. Bunun üzerine bu forumdan bulduğum AV-CAR firmasına çok kaliteli ve estetik kolçağı taktırdım. Hem fonksiyonel hem de kullanışlı. Gri ve siyah renkleri var. Fiyat 210 YTL montaj dahil, 5 dakika sürüyor. Avcılar'da bulunan AV-CAR firmasının telefonu 0212 421 33 70. Orada Neslihan hanım var çok yardımcı oluyor. İlgilenenlere duyurulur..
arkadaşlar geçenlerde balgattaki finspeed de baktım. GP ler için kendileri yaptırıp satıyorlarmış! fena değil gibi geldi bana! fiyatı da 70-100 ytl civarı diye hatırlıyorum! iki koltuğun arasındaki bardaklık yerine oturtulacak şekilde yapmışlar oraya silikonla yapıştırıyoruz dediler. herhangi bir oynama da olmuyormuş! ilgilenen arkadaşlar bence bir bakın derim! belki grup halinde indirim de söz konusu olabilir! beğenirseniz tabi!
Evet arkadaşlar liste oluşturalımda fiyatta indirim yaptıralım.
evet, bende istiyorum bu kolçağı.
liste ve organizasyon kim yapacak?