GrandePuntoTR Sosyal Destek Projesi (İSTANBUL)
....İZZET HUZUR EVİ ZİYARETİ....
<<<<DOMUZ GRİBİ SALGINI SEBEBİYLE ÖNÜMÜZDEKİ AY'A ERTELENMİŞTİR>>>>
NOT:HUZUREVİ YÖNETİMİNİN İSTEĞİYLE
https://forum.grandepuntotr.com/gran...i_ziyareti.gif
Okuyan arkadaşlar şöyle bir şaşıracaktır Nasıl yani? diyecektir ama başlıkta okunduğu gibi herşey ortada bu seferki buluşma diil ondan ziyade bir ziyaret...
Malum herkes işinin gücünün okulunun peşinde.Kimi zevk, kimi dostluk kimiyse işini görmek için forumumuza katılmıştır.Mutlaka herkesin içinde biraz olsun insanlık duygusu ve merhamet vardır sadece günlük hayat ve eğlence için değil yardım elini uzatmak içinde ufacık bir zamanı vardır...Burada amaç zorunda bırakmak değil gönüllü kılmaktır...Bu düşünceyle yola çıkarak bizlerde (siyah_rüzgar, EviLDoeR ve ben) bu nacizane fikrimizi forumumuzda diğer üyelerle paylaşmak olursa desteklerini arkamıza alıp belkide yıllar sürecek bir gelenek oluşturmak istedik.Sadece İstanbul değil çok değerli dostlukların,arkadaşlıkların kurulduğu diğer illerimizdede bu tür projelerin gerçekleştirilebileceğini düşünüyorum...
Bu insanların istedikleri çok birşey değil sadece onları ziyarete gelmiş onları önemsemiş onları unutmamış birilerini karşılarında görmek...Belki öz çocukları öz torunları gibi olamayız ama onlara bu istediklerini verebiliriz hürmet gösterip ellerini öpebilir onları mutlu edebiliriz.Onlar için bu yeterde artar bile...
Belki "bu konunun yeri burası değil" diyenler yadırgayanlar olabilir ama affetsinler çünkü eğlenmek için buluşmak kadar insanlık için buluşmakta çok normaldir bence...Hem forumumuzun tatsız olaylar nedeniyle durgunluğunu sonlandırmak hem de popüleritemizi arttırmaya yardımcı olacağını düşündüğümüz bu projede yer almak isteyen arkadaşlar normal bir buluşma gibi açacağımız listeye ismini yazdırabilirler...Tüm GrandePuntoTR ailesine saygı ve sevgilerimle...