Böyle güzel bir buluşmaya katılacak bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Kararlaştırılan buluşma mükemmel insani bir görev darısı bize.
Printable View
Böyle güzel bir buluşmaya katılacak bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Kararlaştırılan buluşma mükemmel insani bir görev darısı bize.
tebrikler düsünene unutmayın ki hepimiz bir gün yaslanıcaz.....
bu iş icin herzaman ;)
+ 1 ;)
Takdirini ve desteğini eksik etmeyen tüm abilerime,arkadaşlarıma ve en önemlisi bu projenin fikir babası (siyah_rüzgar) adem abi ye çok çok teşekkür ediyorum...
düşüncenizden dolayı emegi gecen herkesi kutluyorum
Arkadaşlarım, Abilerim saygıdeger kardeşlerim listenin sıradaki yerine hemen adımı yazmanızı rica ediyorum =))))) 15 kasımı iple değil halatla hatta çeki halatıyla çekiyorum =) Düşünce mükemmel emeği geçen herkeze teşekkürler ...
Ayrıca Anadolu yakasından katılacak olan arkadaşlarla irtibata geçip beraber konvoy halinde gitmeyi öneriyorum
Teşekkürler..
Bu arada Adem Abi seni çok özledim =)=)
1- siyah rüzgar +4
2- platinun
3- evildoer
4- jarahar
5- superfat
Ne demek abi her zaman yanındayız hep destek tam destek :D :D
Yürü be yunus kim tutar seni adem abinin niyeti bozuk :whip0000: sakın gelmemezlik yapayım deme benden söylemesi :D Bu arada bi eksiklik var yaw bizim muratlar nerelerde :g0000000:
1- siyah rüzgar +4
2- platinun
3- evildoer
4- jarahar
5- superfat
6-emrahçelik
muratlar derken beni çok konuştuğum için çoğul mu göstermek istedin yoksa mm_ışık ile beni mi sordun (cevabı biliyorum) adem abi ile msn den konuşuyorum. şuan yazılanları takip etmekle yetiniyorum nede olsa her türlü listede adım var :D:D:D
adem abi ile arada msn de kritik yapıyoruz (soruna hızır gibi yetiştim dime)
Walla bravo sölicek bişe bulamadım çözdün sorunu :P
murat işte fiber murat :)
arkadaşlar ben demleme siyah çay işinî hallettim bilginize....
Bende şeker işinimi halletsem diyorum,Eminönünde Şekerci Hafız Mustafa var,ordan akideli ,fındıklı ,güllü, bergamutlu şekerler ,nane şekerlermi alsam diyorum ama gideceğimiz yer için doğrumu acaba hani şekeri olanlar yiyemez,neyse ben hem şeker hemde dökme yaprak bitki çayları alayım iyi olur.şekerle hasta ederiz,bitki çayıyla düzeltiriz durumu:)
Birde Adem'cim tahmini kaç kişiyi ziyaret edeceğiz?Sayı bilirsek ona göre hazırlanırız.
abi kesme şeker alsan yeterli olur sanırım :) gelecek olan arkadaşlar eşlerini arkadaşlarını getirebilirler ben listede belirttiğim gibi +4 kişi geliyroum..
Aman Altan hocam naptın şeker komasına mı sokucaksın insanları biz mutlu etmeye gidiyoruz hasta etmeye diil :D:D:D Adem abinin dediği gibi kesme şeker yeterli sanırım...Bu arada diğer arkadaşlara özelden msj attım maillerine girdiklerinde göreceklerdir mutlaka...
1- siyah rüzgar +4
2- platinun
3- evildoer +1
4- jarahar
5- superfat
6-emrahçelik
Sayı her geçen gün artıyo hadi hayırlısı :D
arkadaslar gün ve saat göremedim ama Başkan belirt bunları :P 15 kasım faln yazılmıs ama ?
buluşma tarihimiz 15 kasım pazar günü saat 1 civarı olacak tolga başkan detaylı açıklamayı yazacaktır.