Lütfen 2 dakikanızı ayırınız ve okuyunuz
merhaba.
öncelikle sizi çok önemli bi konuda uyarmak istediğim için açtım bu konuyu.bu anlatıcağım olaylar malum işsizlik olarak kabul ediyoruz.beylikdüzünde ve civarında oturanlar araçlarınıza çok dikkat edin 3 ay önce benim aracımdan 1500 liralık tesisatımı çaldılar.benimle beraber civarda 6 7 aracı daha soydular.bugün ise yanıma bir abi geldi bir baktım kelebek camı kırık sabah 8,30 da evden çıktığı anda bir bakmış aracının sol iki kapısı açık duruyor.sonra kelebek camının kırıldığı fark etmiş ve bir bakmış onunda tesisatını çalmışlar.üstelik birde cadde üzeri yani en işlek cadde.çalan kişiyi bulup tebrik etmek gerekir.onca kişinin içinde nasıl bunu yapıyor hadi kuytu köşede olsa tamam diyicem ama hayret.benim tesisatımıda cadde üzerinde çalmışlardı abim garajdan arabayı çıkarmış kapnın önüne bırakmış 5 dk eve çıkmış cep telefonun unuttu diye.eve çıkmış arkasından zile basmışlar arabanızın camı kırık diye birde bakmış bagaja zor soktuğum kabinli bassımı ve üstünde bir sürü vida olan amfimi,xenonlarımızı,abimin ayakkabısını alıp gitmişler.bunuda bizim sitenin güvenliğinin hemen 20 metre ilerisinde yapmışlar.neyse artık olan olmuş bundan sonra dikkat etmek gerekir.
bu konuda sizi uyarmak isterim.cadde üzeri bir şey olmaz demeyin lütfen aracınıza göz kulak olun sonra üzülmeyin çalındı diye.
bu konuyu okumanız için 2 dk nızı ayırdığınız için teşükkür ederim
saygılar.