saol abi.inşallah bakalım düşünüyoruz bu sefer eskisinden daha sağlam olucak tesisat
Printable View
saol abi.inşallah bakalım düşünüyoruz bu sefer eskisinden daha sağlam olucak tesisat
oncelıkle gecmıs olsun beylıkduzunde oturan bır arkdasımın yaklasık ıkı yıl once aracından ıkı gece arayla tesısatı calındı nasıl? ıkı gece arayla; once bagaj dakı anfı ve kolonları aldılar nasıl olsa hırsız gırdı dıye(sankı bır daha gelmeme garantısı var) teyp we paket cd caları falanda sokmemıs ısını eksık bırakan hırsız ıkı gun sonra gelıp ısını tamamlamıs (tabı aynı hırsız mı bılınmez)
arkdasıma ılk gelısımde yıkamaya gelecem yenı tesısat ıcın corbada benımde tuzum olsun.
doğrudur yaparlar valla.ama artık mecbur olarak otoparka çekiyoruz yola park etmek yasaklandı park edince aracı çekiyorlar o yüzden otoparka giriyoruz otoparktada güvenlik var bir sorun olmaz. bu arada yıkamaya gelicem demişsiniz bizim yıkamadanmı bahsettiniz
ewt sızın arac yıkama ıstasyonunu kastetmıstım
BAŞKASININ MALINA GÖZ DİKEN BENİM GÖZÜMDE İNSAN DEĞİLDİR
bu tip kişileri allaha havale ediyorum
tabi abi istediğiniz zaman gelebilirsiniz.okullar açıldığı için ben orada olamıyorum ama abimler orada.
Arkadaşlar aynı beylikdüzü civarında arkadaşımında pejosunu patlattılar adamlar teşkilat sanırım alarmda var araba ve güvenlik bulunan bir sitenin önünde gece camı kırık kaputu açıp alarmı iptal edip rahat rahat halletmişler işlerini BU CİVARDA OTURANLAR GERÇEKTEN DİKKATLİ OLSUN BUNLAR BİR KAÇ KİŞİ ÇÜNKÜ VE ORGANİZE OLMUŞ BİR EKİP ÇÜNKÜ KİMSENİNDE RUHU DUYMAMIŞ