2008 freelander td4 / puntiş t-jet :)
ewet arkadaşlar bu soru bana sorulsaydı cevabım F.Lander td4 olurdu malum dizel ve 4x4 torklu araba sonuçta sadede geleyim dün eşimi almaya giderken iskeleye gelmeden önceki ışıklarda alsancağa doğru giderken (izmir i bilen bilir)neyse işte o ışıklarda 3 araba yanyana durduk en solda şahin ortada ben yani puntiş en sağda da lander ortada olmaktan nefret ederim sağımda yada solumda benden yüksek araç varsa çünkü ilerde yol daralıyor abide müzik açık bende de :) ben aman beni sıkıştırmasın diyerek sarıda ya allah yüklendim sanırım üçümüzde aynı şeyi düşünmüşüz :) sahin 1.saniyede arka plakayı okudu bu normal lander la ben bir anda kapışır durumda olduk 1.vites kafa kafaya ve hemen hemen aynı anda vitesleri 2 ye attık sonuç 2 ye attıktan 1.5 bilemedin 2 sn sonra lander da arka plakamı okudu alsancak girişinde ben 2.kordon a dogru devam ettim abi düz devam etti yanımdan geçerken çok pis baktı :) o an arabama daha da çok ısındım herhalde lander sahibide arabadan biraz soğumuştur :) burada aslında paylaşmak istediğim ya bizim arabalarımız çoook güzel yaaaaa :muz: