Starjet araçlar için bir soru
Arkadaşlar daha evvel de aracı yedi aldıgımda başka bir başlıkta lafını etmiştim. ama iyice sorun oalrka kafama takılmaya başladı.
Bende şöyle bişi oluyor. mesela birde gazı verdim kalktım 2 ye atarken ayağım yarım veya tam gazda tutarken devrajı bırakmama rağmen araç hemen hızlanmıyor. Veya viteste iken gaza abandım diyelim araç ciddi bir yavaşlıkla hızlanıyor. ben ayağımı gazda sabit tumama rağmen verdiğim gezın devrine gelene kadar vakit geçiyor. bu durumu özeliklle bayırda daha fazla hissediyorum. Mesela mudanya bayırını tırmanırken hızı ve yüksek viteste sorun yok ama önce yavas duran birisi için yavaşladıgımda mecburen vites kucuktuyorum. adam önümden cekildiğinde 3 viteste bile gazı köklememe rağmen o kadar yavaş hızlanıyorki. En cok şeyde bozuldum. Bayırda ömündeki adam yüzünden 3 vitese düştüm. arkamda beni yakın olarak brodway takip ediyordu. Önümdeki adam çekildi bende gaza abandım yok hızlanmadı 2 düşrüp tekrar abandım biraz biraz hızlandım sonra 3 atım verdim gazı baktım arkamdaki brodway yanımdan geçiti gitti. benden iyi hızlandı adam. Bu böylemi bende mi sorun var çözemedim. Aracı kullanan arkadaşlardan fikir istiyorum. Araç yeni ondanmı dır? gerçi 1050km oldu ama.
Teşekkürler ilginiz için.