Alıntı KiypiBorn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar;
1.2 69 HP POP almayı düşünüyorum yalnız cok fazla araştırmış hatta yabancı videoları bile takip etmiş olamam ragmen teknik bilgi yetersizliğimden ötürü bir türlü karar veremedim. Bu konuda yardımınızı rica edeceğim.

Genç bir çift olduğumuzdan ufak ve yakıt tasarrufu yüksek bir araç olması nedeniyle dikkatimizi çekti. Çok Yüksek hızlarda araç kullanmak bizlik değil. Uzun yolda 120'yi aşmayız. Park kolaylığı da gözden kaçmayacak bir özellik. Bayan olduğumdan iötürü kullanım rahatlığı da önemli..

30-33bin civarı bir bütçemiz var. Sıfır araç almak konusunda biraz ısrarcıyız. Sizin fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla..

Biz de sizin durumunuza benzer durumdaydık 2 yıl önce.ilk arabamızı alıcaktık 30 bin bütçemiz vardı.tek farkımız böyle bi sitenin varlığından haberdar değildik.bilseydik daha donanımlı bi punto evo alırdık.neyse 26 liraya 39 binde 2011 model grande punto active araç aldık.dizel olması sebebiyle eşim de hiç stop ettirmeden kullandı şimdiye kadar.benzinli olsaydı eminim öğrenmesi daha zor olacaktı.dizelde sıkışık trafikte gaza basmadan kullanıyoruz.tüketimi de uygun.
Ama donanım olarak bagaj lambasının,tutamaçlarının,isofix bağlantısının bile olmaması sonradan rahatsız etmeye başladı.arabayı ilk aldım geldim,eşimi bindirdim,güneşliği indirdi ve ilk tepkisi"hani bunda güneşlik aynası yok" oldu.bence sıfır boş donanımlı benzinli bi araç almaktansa ,sahibinden dizel dinamik versiyon temiz bi evo alırsanız çok daha memnun olursunuz.

Sent my iPhone using