Bugun facede biri olmasaydin olurduk diye ataturkun fotosunu paylasmis yazik be.. Sen olurdun ama baban belli olmazi yazmaktan baska bisi gelmedi elimden
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Bugun facede biri olmasaydin olurduk diye ataturkun fotosunu paylasmis yazik be.. Sen olurdun ama baban belli olmazi yazmaktan baska bisi gelmedi elimden
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Kardeşim aynen öyle illa ki olurduk sonuçta Allah veriyor canımızı ama Atatürkün dehası askerlerimizin kahramanlıkları olmasaydı şuan izmirli yunanım diyecekti urfalı fransızım diyecekti trabzonlu ermeniyiz diyecekti istanbuldaki ingiliziz diyecekti antalyadaki italyanım diyecekti bunun ayrımını yapamıyorlar sevmemelerinede tek lafım yok ama saygı duymayana bende saygı duymam. Soruyorum ne kötülüğü olmuş diye saçma sapan iftiralar belgesiz uyduruk kaydırık laflar nerde yazıyor diyorum şeyhinden şıhından duyduklarını bana sölüorne milletiz arkadaş ya gülüyorum bazen ama üzülüyorumda bir okadar
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri